A 49ers elküldheti a két évvel ezelőtti elsőkörös választottját

A két évvel ezelőtti kiválasztásakor még feltradeltek érte most azonban elküldhetik a támadófalembert. Joshua Garnett guardért a San Francisco 49ers akkori vezetősége (Trent Baalke general manager és Chip Kelly vezetőedző) átadta a második, negyedik és hatodik körös választását de a hírek szerint a John Lynch, Kyle Shanahan páros nem ragaszkodik a szolgálataihoz.

A jelenleg 24 éves támadófalembernek Mike Person-al és Jonathan Cooper-el kell megküzdenie, hogy helyet szerezzen magának a keretben. A dolog még nincs lejátszva, ha jól teljesít az edzőtáborban és az előszezonban akkor akár bekerülhet a végső 53 fős keretbe.

Garnett újonc szezonjában 15 mérkőzésen lépett pályára de nem alkotott maradandót. A tavalyi szezonja térdsérülés miatt még azelőtt véget ért, hogy elkezdődhetett volna.

A szerződése alapján 2.5 millió dollárt foglal el az idei és 2.9 milliót a jövő évi fizetési sapkából így az elküldésével nem nyernének sokat. Az elküldésével csak 1.7 milliót szabadítanának fel jövőre így a cut csak a korábbi vezetőség mellényúlásának eltüntetését jelentené.

nfl.com, Fotó: ninerswire.usatoday.com