Brian Robison a szezon végén visszavonul

A csapat veterán védő játékosa, Brian Robison egy beszélgetős műsorban nemrégiben nyilatkozta, hogy ez lesz az utolsó éve lila-arany szerelésben.

A már 35 éves játékos nem megy másik csapathoz, hanem a 2018-as idény után befejezi pályafutását. Manapság elég ritka az NFL-ben és már szinte minden sportágban, hogy egy játékos karrierje során egyetlen csapat színeiben szerepeljen. Spielman érkezésével 2012 óta viszont egyértelműen törekednek erre a csapatnál.

Robison mellett az utóbbi években sok Vikings játékos kapott mindig szerződést a csapattól, akik csakis Vikings mezben léptek pályára profi korukban. Robison 2007-ben az NFL Draft negyedik körében érkezett és azóta alapemberré vált. Nemrégiben belement fizetése drasztikus csökkentésébe is, csak azért hogy a csapatnál maradhasson.

A játékos elmondása szerint élvezi ezt a játékot, de minden bizonnyal ez az utolsó szezonja, mint profi játékos. Bár hozzátette, hogy augusztusban azért még kérdezzenek rá, mert határozott választ akkor fog adni.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: twincities.com