El kellene tradelni DeSean Jackson-t?

Egyre többet hallani és olvasni erről. A felvetés alapjául természetesen az szolgál, hogy Winston és a tavaly igazolt elkapó között nem annyira működött a kémia 2017-ben, mind amennyire azt Tampában megálmodták. Jelen helyzetben az van, hogy egy június 1-je utáni (amin már túlléptünk) trade esetén a csapat több mint tíz millió dollárt spórolhatna.

Aztán jövőre olyan játékosok szerződése jár le mint Kwon Alexander vagy Ali Marpet. Donovan Smith-t csak azért nem mondom, mert hasonló képességű vakoldali tackle bizonyára lesz a drafton is. Szóval a pénz kell majd, csak az idei év költekezése miatt mindössze úgy 6,5 millió maradt. (egyes oldalak szerint 9 millió) s ez jövőre sem lesz sokkal több, mert több hosszabb kontraktus született.

Kell a pénz és valakin spórolni kell majd. Ez talán éppen DeSean Jackson lesz? A hírek szerint a Bucs most jól áll elkapókból. Chris Godwin alkalmasnak mutatkozik, hogy átvegye a második számú elkapó szerepet és állítólag Bobo Wilson is nagyon elnyerte a stáb tetszését az OTA alatt nyújtott teljesítményével.

Akár el lehet gondolkodni, hogy ér-e 11 milliót Jackson jelenléte a Bucsnak. Talán lehetne érte kérni egy második, de egy harmadik kört bizonyosan. Aztán az is lehet a stáb, (amúgy ha így tesz, akkor szerintem helyesen teszi) megvárja, hogy alakul az a kémia az edzéseken Winstonnal és ha nem látszik nagy fejlődés, akkor lépi meg ezt a lehetőséget. 

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: bucswire.usatoday.com