Touchdown Store

tdstore.jpg

unnamed_2.jpg

AFC KELET

      

AFC ÉSZAK

      

AFC DÉL

      

AFC NYUGAT

      

NFC KELET

      

NFC ÉSZAK

      

NFC DÉL

      

NFC NYUGAT

      

 

Partnerek

          NFL EREDMÉNYEK

 

partnerbannergif.gif

phillyblog.jpg

seahawkshungary.jpg

BannerFans.com

tippeldmeg.jpg

Kapcsolat

  Bármilyen kérdés vagy észrevétel

        esetén írj nyugodtan az

nflhu.blog@gmail.com e-mail címre!

Mock Draft nyereményjáték!

 

Új oldalunkon már elérhető az idei Mock Draft (nyeremény)játékunk.

A játék elérhetősége: sporthub.hu/game.

Add le tippjeidet és szerezd meg a nyeremények valamelyikét!

Csapatok

AFC KELET                                  NFC KELET

    []    

AFC ÉSZAK                                 NFC ÉSZAK

    []    

AFC DÉL                                          NFC DÉL

    []    

AFC NYUGAT                            NFC NYUGAT

    []    

Facebook oldaldoboz

Twitter

Legutóbbi tevékenységek

A legjobb még elérhető játékosok a harmadik napon

2017.04.29. 16:17 | nflfan | komment

Címkék: nfldraft draft2017

A Draft első három körét már megrendezték így 107 játékosról már tudjuk, hogy melyik csapatnál kezdi meg a profi pályafutását. 146 játékos azonban még várja, hogy kiválasszák a mai napon. Eddig a defensive backek voltak a legnépszerűbbek ugyanis 26 játékost választottak ki cornerback és safety posztról az első három napon.

A magasan rangsorolt játékosok természetesen már kimentek de azért bőven akad még tehetséges fiatal. Az utolsó nap fontosságát jelzi, hogy a tavalyi évben négy újonc játékos került be a Pro Bowl keretbe akik közül hármat is (Dak Prescott, Jordan Howard és Tyreek Hill) a negyedik vagy későbbi körben választott ki a csapata.

Másfelől úgy is lehet tekinteni a harmadik napot, hogy a csapatok itt töltik fel a kereteiket és a megmaradt játékosokból választják ki a nekik legmegfelelőbb tartalékokat. Persze mikor bevetésre kerülnek sérülés vagy formahanyatlás miatt akkor több esetben bent is tudnak ragadni a kezdőben.

Továbbá a csapatok az első három körben még intézték el a Draft előtt felírt feladataikat. Ilyen például a New Orleans Saints, az Arizona Cardinals és a Pittsburgh Steelers esetében, hogy tartalékot találjanak Drew Brees, Carson Palmer és Ben Roethlisberger mögé.

Erre a szerepre még mindig rengetegen pályáznak. Ott van példáúl Joshua Dobbs aki a megfelelő méret, atletikusság és kivételes karakter kombinációját testesíti meg és Ron Jaworski Dak Prescott-hoz hasonlítja. Nathan Peterman nem rendelkezik kiemelkedő fizikális képességekkel de többen az NFL-re legkészebb irányítónak tartják. Dobbs és Peterman mellett ott van még a Miami-s Brad Kaaya vagy a Virginia Tech-es Jerod Evans is.

Nem csak irányító hanem más posztokon is bőven akad még kiemelkedő képességű játékos. Nehéz megmondani, hogy melyik csapat fogja megállítani például a Florida defensive tackle Caleb Brantley és Michigan tight end Jake Butt csúszását.

Brantley sokat magát bojkottálta, a hét elején letartóztatták mert eszméletlenre vert egy nőt. Ezzel elintézte a harmadik napos kiválasztását de minden arra mutat, hogy draftolatlan szabadügynökként kezdi meg a pályafutását. Butt pedig évfolyamának egyik legjobb tight end prospectjének számított egészen addig amíg az egyik mérkőzésen el nem szakadt a kereszt és az oldalszalag a térdében. Ő nagy eséllyel ki fog menni a negyedik körben.

Gil Brandt Top 100 listájáról még a követező játékosok érhetők el:

NFL DRAFT 2017 - 2. és 3. kör választottjai

2017.04.29. 10:06 | nflfan | komment

Címkék: nfldraft draft2017

Hajnalban folytatódott a Draft és mostanra már tudjuk, hogy kiket választottak ki az idei játékosbörze második és harmadik körében. Az első kört a tegnapi trade miatt a Green Bay Packers csapat kezdte és választásuk Kevin King cornerbackre esett.

Beindult a trade hullám és a következő négy választó mind valamilyen trade miatt következhetett. A Jaguars feljött az offensive tackle Cam Robinson-ért. A folyamatosan hátrafelé mozduló Seahawks leadta az első idei cetlijét amivel Malik McDowell defenisve tacklet választották ki.

A második kör negyedik helyére a Cardinals tradelt fel és a választásuk a Washington safetyjére Budda Baker-re esett. A Bills is felfelé mozdult és Zay Jones elkapót választották ki az ötödik helyen.

A korábbi évekkel ellentétben az idei év nem a támadófalemberekről szólt de a a hetedik helyen a Chargers kiválasztotta az idei legjobb guard prospectet Forrest Lamp-et.

Több szakértő egy elsőkörös választást sem tartott kizártnak de Dalvin Cook és Joe Mixon running back páros végülis átcsúszott a második napra. Cook a Vikings, Mixon a Bengals játékosaként kezdi meg a profi pályafutását.

A Browns a jó első nap után a második napon megszerezte az irányítóját is. A második kör 20. helyén a Notre Dame irányítóját DeShone Kizer-t választották ki.

Kilenc ígéretes játékos a második körre

2017.04.28. 21:11 | nflfan | komment

Címkék: nfldraft draft2017

Több olyan játékos is kicsúszott az első körből akit sok szakértő elsőkörös picknek, legalábbis elsőkörre esélyes játékosnak tartott. A general managerek egy dolgot pedig biztosan imádnak és ez nem más mint elsőkörös prospecteket a második körben látni.

Ennek oka pedig nem más az új kollektív szerződés. Az új CBA meghatározza, hogy egy adott helyen kiválasztott játékos mennyit fog keresni a négyéves újoncszerződése alatt. Minél hátrébb kerül valaki annál kevesebbet kell neki fizetni az első négy évben.

Következzen pár játékos akit biztosan ki fognak húzni a második napon (ezen belül is a második körben):

Hollywood után a valóságban is megvalósult a Cleveland Browns nagy Draft napja

2017.04.28. 19:52 | nflfan | komment

Címkék: clevelandbrowns nfldraft draft2017 mylesgarrett jabrillpeppers davidnjoku sashibrown

Egy újabb példa rá, hogy Hollywood sem írhat az életnél jobb forgatókönyvet de legalábbis mindig megpróbálja. Egészen pontosan évekkel ezelőtt megtette, mert a tegnapi első kör sokban emlékeztethet a 2014-es Draft Day című filmre.

A filmben a Kevin Costner alakította főszereplő véletlenül pont a Cleveland Browns general managere volt. Igen kétségbeesett helyzetbn volt így első három körös picket átadva feltradelt az első helyre. A pick leadásakor azonban nem változtatott és kihúzta azt a védőt akit az eredeti helyén is megkaphatott volna.

Ezután jött a Hollywood-i csavar, három második körös picket beáldozva visszaszerezte a pickjeit, kiválasztotta a vezetőedzője által kért játékost és még egy jó visszahordót is megkaparintott. Tömören ennyi hátha valaki nem látta és kíváncsi a filmre. Persze mindenki azt mondta, hogy ez hülyeség, ez csak egy film de tegnap jött Sashi Brown és lenyomta Hollywood-ot.

A rendőrségi ügye ellenére is Gareon Conley lett a Raiders elsőkörös választottja

2017.04.28. 17:05 | nflfan | komment

Címkék: oaklandraiders nfldraft draft2017 gareonconley

Hajnalban megrendezésre került az idei Draft első köre és a 24. helyen egyik legnagyobb hiányposztunkra a cornerback posztra választottunk. A vezetők választása az Ohio State cornerbackjére, Gareon Conley-ra esett.

Conley elsőkörös ígéret volt így ebből a szempontból nem számít meglepetésnek a kiválasztása. Másrészről viszont kedden kiderült, hogy szexuális erőszak miatt vizsgálatot indítottak ellene. Az eset a hónap elején történt a hírek szerint. Természetesen az ügyet nem is lehetett volna rosszabbul időzíteni a játékos szempontjából.

A jelenleg 21 éves védőt nem tartóztatták le és hivatalosan vádat sem emeltek ellene. Conley az első pillanattól tagadta az ügyet és még poligráfos vizsgálatnak is alávetette magát. Átment a hazugságvizsgálaton de maga az ügy említése is elegendő volt hozzá hátracsússzon a Drafton.

Második napos tehetségek

2017.04.28. 14:59 | nflfan | komment

Címkék: newyorkgiants nfldraft draft2017

Hajnalban megrendezték az idei Draft legfontosabb részét, az első körös választásokat. Sokan úgy gondolhatják, hogy ezzel véget is a Draft lényegi rész ugyanis a legjobbak már elkeltek. Ez azonban nem igaz, egy szusszanásnyi szünet után beindul a nagyüzem.

Szombat hajnali 1 órakor kezdetét veszi a második nap amelyen megrendezik a Draft második és harmadik körét. Az igaz, hogy eddig kimentek az iskolai pályafutásuk alapján a legjobbnak számító prospectek de ez még nem jelenti feltétlenül azt, hogy ezek a játékosok sikeres pályafutást fognak befutni a profik között.

A második és a harmadik nap sőt még a Draft utáni szabadügynökpiac még rengeteg tehetséges játékost tartogat akik közül igen sokaknak eredményesebb profi pályafutása lesz mint jó néhány az első körben kiment játékosnak.

A Draft első körének választottjai

2017.04.28. 07:39 | nflfan | komment

Címkék: nfldraft draft2017

Hajnalban megrendezték az idei NFL Draftot. A játékosbörze 56 éve után visszatért Philadelphiába és az idei történelmi eseménynek számított hiszen ez volt az első szabad ég alatt megrendezett Draft.

Az első helyen a tavalyi legrosszabb alapszakasz mérleget elérő csapata, a Cleveland Browns választhatott. A csapat vezetői nem okoztak meglepetést és ahogyan arra számítani lehetett Myles Garrett-et a Texas A&M defensive endjét választották ki.

A második helyen rögtön trade következett. Hatalmas meglepetésre a harmadik helyen álló Chicago Bears megszerezte a San Francisco 49ers második helyét, A 49ers a második pickért cserébe megkapja a Bears idei harmadik és negyedik, illetve a jövő évi harmadik körös pickjét. Az igen drága egyhelyes ugrással pedig kiválasztották Mitchell Trubinsky irányítót. A North Carolina irányítója így Mike Glennon mögött (vagy talán előtt) szerepelhet majd újonc idényében.

Egy Mock Draft mind felett, a Draftguru is leadta a tippsorát

2017.04.27. 21:20 | nflfan | komment

Címkék: nfldraft draft2017

Tegnap megjelentette Mock Draftját az egyik legelismertebb Draft szakértő Mike Mayock is. A Draftguru nem dobálja és frissíti a tippsorát hanem csak egyetlen sort jelentet meg közvetlenül a Draft előtt.

A szakértő nem akart unalmas sorral előállni két tradeet is belecsempészett a Mock Draftjába. Véleménye szerint a Browns Mitchell Trubinsky kiválasztásáért felmegy az ötödik helyre miután a várakozásoknak megfelelően az 1/1-en kiválasztotta Myles Garrett-et.

Mayock listája szerint 3 irányítót, 7 defensive endet, 4 cornerbacket, 4 támadófalembert, 4 elkapót és 3 elkapót fognak kiválasztani az első köben.

Több csapat is egy elsőkörös tradeen dolgozhat

2017.04.27. 19:16 | nflfan | komment

Címkék: nfldraft draft2017

Hajnalban Draft így bele kell húzni azoknak a general managereknek akik el akarnak mozdulni a jelenlegi helyükről. Az elmozdulás pedig kétirányú, több csapatok nem feljebb hanem lejjebb akar mozdulni a Draft előtt vagy Draft közben.

A legelső tradelő a második helyet elfoglaló 49ers lehet. A magas pick miatt egy ember kivételével bárkit kiválaszthat a helyet elfoglaló csapat. John Lynch general manager hetet óta trade partnert keres de eddig nem járt sikerrel. A korábbi évek top tradejeiből kiindulva az első két választás csak irányító esetén tradelhető a magas ellenértéke miatt.

2017 Draft Preview: Safety

2017.04.27. 17:16 | nflfan | komment

Címkék: nfldraft draft2017 malikhooper jamaladams marcuswilliams obimelifonwu jabrillpeppers

Mike Mayock Top5

Jamal Adams
183 cm, 97 kg, Louisiana State

Egy fizikális, impozáns játékos volt az LSU secondary-ben, akiben megvan minden ahhoz, hogy top NFL safety legyen. Erős a box-ban és a szélén a futások ellen, emellett képes arra is, hogy megcsinálja a játékot a levegőben. Pályafutása során 209 tackle-t, öt interception-t és 14 levédekezett passzt ért el. Adams az előrejelzések szerint Top10-es is lehet.