Partnerek

          NFL EREDMÉNYEK

 

partnerbannergif.gif

phillyblog.jpg

seahawkshungary.jpg

BannerFans.com

tippeldmeg.jpg

Kapcsolat

  Bármilyen kérdés vagy észrevétel

        esetén írj nyugodtan az

nflhu.blog@gmail.com e-mail címre!

Elindult az új oldal!

Csapatok

AFC KELET                                  NFC KELET

    []    

AFC ÉSZAK                                 NFC ÉSZAK

    []    

AFC DÉL                                          NFC DÉL

    []    

AFC NYUGAT                            NFC NYUGAT

    []    

Facebook oldaldoboz

Twitter

Népszerű bejegyzések

Legutóbbi tevékenységek

Vak oldali tackle lesz a Patriots elsőkörös választottja

2018.05.12. 19:30 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz newenglandpatriots draft2018 isaiahwynn

Az idei Draft első köréek 23. helyén a New England Patriots választása a Georgia sokoldalú támadófalemberére Isaiah Wynn-re esett. Sok elemző véleménye szerint Wynn-t guard poszton fogják bevetni az NFL-ben de a Patriots Tom Brady vak oldali védőjeként tervez a fiatal játékossal.

Erről a csapat támadófaledzője Dante Scarnecchia beszélt a tegnapi interjújában. A falember két évvel ezelőtt 12 mérkőzésen játszott guard poszton majd tavaly átkerült bal oldali tacklenek. Az új szerepkörében is remekül teljesített, beválasztották az All-SEC első és az All-American második csapatába.

A Colts-nál nem kételkednek Andrew Luck visszatérésben

2018.05.12. 18:38 | nflfan | komment

Címkék: edzőtábor sérülések indianapoliscolts andrewluck

Az Indianapolis Colts csapatánál Andrew Luck válla jelenti a legfontosabb kérdést immáron másfél éve. Tavaly is bizakodtak az év ezen szakaszában de a hírek szerint a tavalyival ellentétben most minden okuk megvan a bizakodásra.

Az NFL Network munkatársa Charley Casserly tegnap beszámolt róla, hogy a Colts háza táján nagyon biztosak benne, hogy Luck készen fog állni az edzőtábor kezdetén.

Hirtelen sok irányítója lett a Jets-nek, eltradelhetik Teddy Bridgewater-t

2018.05.12. 09:25 | nflfan | komment

Címkék: szerződés newyorkjets szabadügynökök teddybridgewater joshmccown draft2018 samdarnold

Az idei offseason kezdetén még az irányítóposzton szorult leginkább megerősítésre a New York Jets azonban mára már változott a helyzet. A szabadügynökpiaci szerződések és a Draft után mostanra már sokan vannak így elképzelhető, hogy egyiküknek távozni kell.

A csapat vezetősége hosszabbított tavalyi kezdőirányítójával Josh McCown-al. A jelenleg 38 éves játékos tavaly egyéves szerződéssel érkezett New Yorkba és 13 mérkőzésen volt volt kezdő. Szerződése lejárt és újabb egyéves szerződést kapott amivel 10 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából.

Matt Patricia neve előkerült egy 22 évvel ezelőtti szexuális erőszak ügyében

2018.05.10. 20:53 | nflfan | komment

Címkék: detroitlions mattpatricia

Nem kezdődik probléma mentesen Matt Patricia vezetőedzői pályafutása. A New England Patriots korábbi defensive koordinátora februárban fogadta el a Detroit Lions vezetőedzői posztját és biztosan nem gondolta, hogy a Draft után ilyen problémája lesz.

A 22 évvel ezelőtti eset leírása szerint Patricia és egy bizonyos Gregory Dietrich nevű csapattársa Dél Texasban töltötte a tavaszi szünetet és mindketten megerőszakolták a 21 éves áldozatukat. A jelenleg 43 éves edző akkor 21 éves volt és mindkettejüket letartóztatták.

A Patriots át akarja struktúrálni Rob Gronkowski szerződését

2018.05.09. 19:31 | nflfan | komment

Címkék: szerződés newenglandpatriots robgronkowski

Az elvesztett februári Super Bowl utáni nyilatkozatában Rob Gronkowski meglebegtette az esetleges visszavonulását de azóta már kiderült, hogy a tight end idén is visszatér a futballpályára. A folytatás pedig nem lesz olcsó mert érvényben van a korábban aláírt szerződése.

Gronk korábbi hatéves, 54 millió dolláros szerződése még évig köti a csapathoz, idén 10.9, jövőre 12 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. Eddig a maximális helyet 2015-ben 8.65 millió dollár jelentette így a csapat kicsit csökkentene a tight end által elfoglalt helyen.

A Saints két szezon után elküldte a 36 millióért szerződtetett tight endjét

2018.05.09. 19:30 | nflfan | komment

Címkék: szerződés neworleanssaints szabadügynökök cobyfleener

A New Orleans Saints ma bejelentette, hogy megválik a két éve szerződtetett tight endjétől Coby Fleener-től. Az Indianapolis Colts-től érkező játékos 2016-ban ötéves, 36 millió dolláros szerződést kötött a Szentekkel.

A szerződésének felépítése szerint 8 millió dollárt foglal el az idei, 9 és 9.1 milliót a jövő évi fizetési sapkákból. Ha a mai napon elküldik akkor 8.2 millió dollár halott összeg maradna utána így 200 ezer "mínusszal" zárnának így biztosan június 1. utáni megjelöléssel válnak meg tőle.

DeShone Kizer a Packers vezetőedzőjének véleménye szerint idén elsőkörös választott lett volna

2018.05.09. 19:28 | nflfan | komment

Címkék: szerződés greenbaypackers clevelandbrowns mikemccarthy deshonekizer

Mike McCarthy véleménye szerint új tartalékirányítója elsőkörös választott lett volna az idei Drafton. DeShone Kizer március közepén a Damarious Randall trade keretében költözött Green Bay-be és a Packers vezetőedzője a jelek szerint elégedett az új tartalékirányítójával.

Kizer januárban volt csak 22 éves és idő előtt elhagyta a Notre Dame csapatát, hogy jelentkezzen a tavalyi Draftra. A második kör közepén választotta ki a Cleveland Browns de elég bust szagú újonc szezont futott. A gyenge bemutatkozó évében persze benne van az edzői stáb és a gyenge csapat is de a 11-22-es TD-Int arány magáért beszél.

15 szezon után visszavonul Jason Witten

2018.05.09. 19:27 | nflfan | komment

Címkék: dallascowboys jasonwitten

Már egy hete tudni lehetett de ma hivatalossá vált, hogy végleg szögre akasztja sisakját a Dallas Cowboys és a liga történetének egyik legjobb tight endje Jason Witten. A támadó azonban egy pillanatra sem nyugdíjazza magát ugyanis azonnal csatlakozik a Monday Night Football stábjához.

A jelenleg 35 éves tight end kora ellenére a tavalyi offseasonban 26 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött a csapatával. A szerződését átstruktúrálták idén, hogy helyet képezzenek a fizetési sapkában. Witten rengeteg pénzt "bent hagyott" az NFL-ben de azért nem kell félteni ugyanis a hírek szerint az ESPN évi 4-4,5 millió dolláros szerződést ajánlott neki.

A Draft hetedik körének legjobb választásai

2018.05.01. 13:32 | nflfan | komment

Címkék: draft2018

Ahogyan múlik az idő és fogynak a pickek úgy egyre nehezebb olyan játékost találni aki nem csak tartalék hanem posztjának meghatározó játékosa lehet a jövőben. Idén is akadtak bőven akik beválhatnak a hetedik körös választásuk ellenére.

227. hely Miami Dolphins: Quentin Poling, Linebacker, Ohio

Poling sokat növelt a Draft értékén a Pro Day-en mutatott teljesítményével ami furán hangzik egy hetedik körös választott esetében de előzetesen draftolatlan játékosnak számított. 2014-ben és 2015-ben (7 interception és 2 pick six) igen sok nagy játékot mutatott be de az eredményessége kicsit megkopott az utolsó két szezonban. Képes elnézni a játékokat de ha visszatér a korábbi formájához akkor értékes hetedik körös pick lehet.

A legjobb draftolatlan szabadügynökök

2018.04.29. 11:29 | nflfan | komment

Címkék: draft2018

Tegnap késő este véget ért az idei Draft amelyen csapatot talált 256 fiatal játékos. A dolog azonban itt még nem ért véget ugyanis a csapatok azonnal elkezdték szerződtetni a draftolatlan szabadügnyököket. Belőlük meg azért akad szép számmal.

Ezeket a játékosokat sem szabad figyelmen kívül hagyni ugyanis a múltban rengeteg remek játékos kezdte karrierjét Draftolatlanként. Például a Hall of Fame tag Kurt Warner, Warren Moon, Tony Romo, Antonio Gates, James Harrison, Adam Vinatieri, Jason Peters, Brian Waters, Chris Harris vagy Wes Welker is.