Partnerek

          NFL EREDMÉNYEK

 

partnerbannergif.gif

phillyblog.jpg

seahawkshungary.jpg

BannerFans.com

tippeldmeg.jpg

Kapcsolat

  Bármilyen kérdés vagy észrevétel

        esetén írj nyugodtan az

nflhu.blog@gmail.com e-mail címre!

Visszaszámláló

Csapatok

AFC KELET                                  NFC KELET

    []    

AFC ÉSZAK                                 NFC ÉSZAK

    []    

AFC DÉL                                          NFC DÉL

    []    

AFC NYUGAT                            NFC NYUGAT

    []    

Facebook oldaldoboz

Twitter

Legutóbbi tevékenységek

Marty Hurney a Panthers ideiglenes general managere

2017.07.20. 10:33 | nflfan | komment

Címkék: szerződés carolinapanthers davegettleman martyhurney

Miután Dave Gettleman-t elküldték, a Panthers Marty Hurney-t nevezte ki ideiglenes general manager-nek.

Hurney korábban együtt dolgozott a Panthers csapatával, 1998-tól 2012-ig, 2002-ben kezdett el GM-ként tevékenykedni. 2003-ban a franchise az első alkalommal jutott el a Super Bow-ig és háromszor jutott be a rájátszásba ezen időszak alatt.

Vajon a Redskins át akarta verni Kirk Cousins-t a felajánlott szerződéssel? Hát nagyon nem!

2017.07.18. 20:14 | nflfan | komment

Címkék: szerződés washingtonredskins szabadügynökök kirkcousins franchisetag

Tegnap este lejárt a franchise tagesek hosszútávú szerződéskötésének határideje így most már biztosan tudjuk amit múlt héten még csak sejtettünk. A Washington Redskins irányítója Kirk Cousins sorozatban a második szezonját is franchise taggel fogja lejátszani.

A határidő lejártát követően a Redskins elnöke Bruce Allen kiadott egy közleményt amely szerint május 2.-án felajánlottak egy hosszútávú szerződést az irányítójuknak. Az elnök állítása szerint hatéves szerződést ajánlottak az irányítónak ami 53 millió dollár garantált keresetet tartalmazott.

A szerződés felépítésével kapcsolatban a mai napon azonban rengetegen kritizálták a Redskins vezetőségét. A tervezet szerint a garantált keresetet az első két szezonban megkapta volna Cousins és az utolsó négy évben garantált összeg nélkül játszott volna.

NCAA kitekintő: Kansas, innen csak felfelé vezet az út?

2017.07.18. 15:58 | nflfan | komment

Címkék: ncaa

Minden egyes Power 5 konferenciának megvan a maga pofozógépe, a csapat, ami ellen mindenki tutira mehet, hisz szegények fajsúlytalanok. A Big 12-nek ebből kettő is van, ami azt jelenti, hogy a tízes fogat 20%-a szart sem ér!

Az egyik a Kansas Jayhawks. A KU a klasszikus kosárlabda iskola. Háromszor emelhették magasba a nemzeti bajnoki trófeát (legutóbb 2008-ban), és 2005 óta behúzták az összes Big 12 alapszakasz bajnoka címet!  Kansashez hasonló volt a szitu más kosáregyetemnél is (ld. Kentucky, Duke, North Carolina), ám ott gyorsan kapcsolt a vezetők és rájöttek, hogy a mai világban a foci hozza a nagy lóvét.

A Panthers kirúgta a general managerét

2017.07.18. 07:36 | nflfan | komment

Címkék: szerződés carolinapanthers davegettleman

A Carolina Panthers tulajdonosa / alapítója, Jerry Richardson bejelentette, hogy Dave Gettleman-t felmentette a munkavégzés alól. Gettleman 2013 óta volt a Panthers csapatánál general manager.

"Rengeteg gondolkodás és hosszú értékelés után úgy döntöttem, hogy felmentem Dave Gettleman general manager-t." - mondta Richardson. "Szeretnék köszönetet mondani Dave-nek az elmúlt négy szezonban végzett munkájáért. Bár az időzítés nem ideális, a változásra szükség van."

Ismét balhéba keveredett Ezekiel Elliott

2017.07.17. 20:41 | nflfan | komment

Címkék: dallascowboys eltiltás-büntetés ezekielelliott

A Dallas Cowboys running backje Ezekiel Elliott ismét a figyelem középpontjába került de most nem a játéka hanem egy újabb balhé miatt. A futót egész pontosan nem említik a rendőrségi jegyzőkönyvben de az ilyen hírverés soha nem tesz jót.

Az NFL Network mindentudójának, Ian Rapoport-nak az értesülései szerint Elliott egy dallasi Clutch Bár és Étterem nevű helyen a hétvégén verekedésbe keveredett. Állítólag kiütött egy férfit aki a vele levő hölgyet inzultálta. Letartóztatás nem történt de mivel kihívták a rendőrséget ezért nyilvánosságra került az ügy.

NCAA kitekintő: Big 12 és a Texasi métely

2017.07.17. 18:06 | nflfan | komment

Címkék: ncaa

Ha valaki megkérdezi az egyetemi foci szerelmeseit, hogy melyik a leginstabilabb a Power 5 konferenciái közül, majd 90% a Big 12-et mondaná. Ez lássuk be nem is meglepő. A korábban oly eredményes, és erős bajnokság (Oklahoma 7x, Texas 4x országos bajnok) csak árnyéka önmagának. Ha azt is hozzávesszük, hogy

a 10 fős liga (értitek, 10 csapat a Big 12-ben XD) szinte teljesen lefedi az USA egyik legerősebb utánpótlás termelő államát (Texas),

akkor válik igazán érthetelenné, hogy mi miatt szorult az utolsó helyre.

Három kérdés a Panthersnál: Elkapók

2017.07.17. 16:52 | nflfan | komment

Címkék: carolinapanthers kelvinbenjamin davegettleman devinfunchess

A korábbi első körös Kelvin Benjamin és korábbi második körös Devin Funchess nem érte el a várt magas szintet 2016-ban és 2017-ben még sokat kell bizonyítaniuk. Curtis Samuel-t a második körben választották, a szükséges sebességet és sokoldalúságot hozhatja, Russell Shepard pedig - aki a Tampa Bay-ben lejátszott négy szezonja után csatlakozott a Panthers csapatához - már megmutatta veterán mivoltát.

Johnny Manziel több csapattal is beszélt a visszatérésről

2017.07.16. 17:00 | nflfan | komment

Címkék: clevelandbrowns szabadügynökök johnnymanziel

Johnny Manziel a hírek szerint második esélyt kaphat az NFL-ben. Kevés olyan játékos van a ligában aki Johnny Futballnál jobban dolgozott azon, hogy kikerüljön az NFL-ből de a nyilatkozatok szerint mégis hamarabb szólalhat meg az Ő telefonja mint Colin Kaepernick-é.

Manziel a hétvégi Dallas-i National Fantasy Football Konvención nyilatkozott Jon Machota-nak és elárulta, hogy több csapattal is beszéltek a visszatéréséről. Az irányító újraszerződtette Erik Burkhardt-ot de egyelőre nem nevezték meg a csapatokat. Egy edzőtábori vagy előszezonbéli sérülés esetén azonban még valósággá is válhat amiről beszélnek.

Giants pozíciós áttekintő: támadófal

2017.07.16. 11:25 | nflfan | komment

Címkék: newyorkgiants justinpugh westonrichburg ereckflowers

Elérkeztünk a leghúzósabb áttekintőhöz, a támadófal kerül nagyító alá. Ahogyan sok más csapat az NFL-ben, úgy együttesünk is szenved egy jól teljesítő ötös összeállításával, hiszen Ereck Flowers draftolása eddig nem vált be, Justin Pugh és Weston Richburg játékát pedig a sérülések akadályozták. A játékosbörze sem dúskált a jó képességű falemberekben, így a harmadik napra hagytuk annak a választását, a szabadügynök piacon pedig a legtöbb játékos áron felül kelt el és maradtunk az olcsóbb megoldást jelentő D.J. Flukernél. Vajon láthatunk pozitív dolgokat is 2017-ben?

Elsőként a két tackle-vel kell kezdeni, akik komoly kritikákat kaptak. Ereck Flowers-nek már újoncként a kezdőcsapatban kellett helytállnia, a sorozatos bokasérülése azonban nem segítette a felkészülésben, ráadásul az offseasonja is ráment a rehabilitációra. Ez látszott is a tavalyi évén hiszen semmit sem javult, lábon lassú volt és továbbra is borzasztótan használta a karjait. Rivális hiányában továbbra is az övé lesz a left tackle poszt, de Jerry Reese lenyilatkozta, hogy már első köröshöz illő produkciót várnak tőle.

Michael Floyd négy mérkőzéses eltiltást kapott

2017.07.15. 15:41 | nflfan | komment

Címkék: arizonacardinals minnesotavikings newenglandpatriots MichaelFloyd mikezimmer eltiltás-büntetés

Kijelenthető, hogy nem pályafutása legjobb időszakát éli a Minnesota Vikings elkapója. Az NFL bizottsága most sem kegyelmezett és tegnap hivatalossá vált, hogy négy mérkőzéses eltiltást kapott Michael Floyd.

Az 27 éves játékos részt vehet az előszezon edzésein és pályára is léphet a tét nélküli találkozókon de ki kell hagynia a 2017-es alapszakasz első négy mérkőzését. Az aktív kerethez legkorábban október 2.-án, a Detroit Lions elleni mérkőzés másnapján csatalakozhat.