Partnerek

          NFL EREDMÉNYEK

 

partnerbannergif.gif

phillyblog.jpg

seahawkshungary.jpg

BannerFans.com

tippeldmeg.jpg

Kapcsolat

  Bármilyen kérdés vagy észrevétel

        esetén írj nyugodtan az

nflhu.blog@gmail.com e-mail címre!

Csapatok

AFC KELET                                  NFC KELET

    []    

AFC ÉSZAK                                 NFC ÉSZAK

    []    

AFC DÉL                                          NFC DÉL

    []    

AFC NYUGAT                            NFC NYUGAT

    []    

Facebook oldaldoboz

Twitter

Legutóbbi tevékenységek

HTML doboz

Kalóz kalóznak farkasa?

2016.10.27. 18:18 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz tampabaybuccaneers oaklandraiders jackdelrio

Talán meglepő, de a hétvégi ellenfelünk, az Oakland Raiders akkor volt utoljára rájátszásban, amikor a 2002-es szezon Super Bowl-ját elveszítették a Tampa Bay Buccaneers ellen. (De jó leírni!) Azóta viszont semmi! Elfuserált draftok, ( ékes példa a 2007-es 1/1-es JaMarcus Russell) és a szabadügynökök teljes érdektelensége a csapat iránt a piacon. Közben elhunyt a tulajdonos Al Davis is és fia lépett a nyomdokaiba.

A tavaly vezetőedzőnek kinevezett Jack Del Rio nem kisebb szerepet kapott, mint ennek az állapotnak a megszüntetését. Munka van bőven, de valami elindult a túlparti Fosztogatóknál. Összeépítették a liga talán legjobb pass protection-t produkáló alakulatát. Többek között olyan nevekkel a soraikban, mint a Lovie Smith által Tampából elküldött Donald Penn. Megjegyzem a vakoldali tackle ebben az idényben is kiválóan játszik.

A Panthers felkészült a bye week utáni hajrára

2016.10.27. 11:47 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz carolinapanthers

A Panthers hétfőn újra dolgozni kezdett, jobb fizikai és szellemi állapotban, mint a bye week előtt.

Az igazi próba azonban az lesz, hogyan érzik magukat egy hét múlva, amikor visszatérnek a Bank of America Stadium-ba a második szezon kezdete után.

"Az energiaszint nagyon magas volt. Volt egy csomó beszélgetés, próbáltunk javítani a dolgokon." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Van némi tennivalónk, de ha ezzel a hozzáállással közelítjük meg a dolgokat, elkezdenek menni abba az irányba, amiről úgy gondoljuk, hogy lehetséges."

A Patriots kétszer tradelt pár óra leforgása alatt

2016.10.26. 21:24 | nflfan | komment

Címkék: trade newenglandpatriots denverbroncos billbelichick detroitlions kylevannoy ajderby

A csapatoknak a 8. játékhétig van lehetősége tradelésre azaz, hogy megszerezzék a másik csapatot erősíti játékost valamilyen kompenzációért cserébe. Nagy nevek ilyenkor ugyan már nem szoktak csapatot váltani de a Patriots belehúzott és két helyen is változtatott.

Az utóbbi két évet elnézve nem is olyan meglepő a Patriots aktivitása. Bill Belichick a hajrában linebackereket és speciális egység játékosokat szerzett az utóbbi években Akeem Ayers, Jonathan Casillas vagy Jon Bostic személyében (azóta már mindegyikük más csapatnál játszik).

Visszavonult Arian Foster

2016.10.26. 19:06 | nflfan | komment

Címkék: miamidolphins houstontexans arianfoster

Arian Foster kedden hajnalban váratlanul bejelentette az azonnali visszavonulását. A 30 éves running back végül a Miami Dolphins játékosaként akasztotta szögre a sisakját de mindettől eltekintve Ő mindig is a Houston Texans egyik legendás alakja lesz.

Az utóbbi szezonok sérülései és a visszaesett teljesítménye miatt a Texans márciusban megvált Foster-től. Hosszas csapatkeresgélés után végül a Dolphins csapatával írt alá ahol 22 futókísérletből 55 futott yardot szerzett idén.

Az alapszakasz első két mérkőzésén kezdő volt de a sérülések idén sem kerülték el és amikor szerephez jutott nem tudott meggyőzően teljesíteni. Mindent egybevetve talán nem is annyira váratlan Foster bejelentése de a ligának hiányozni fog a pár éve a legjobb futók között emlegetett játékos.

Hogyan lehet jobb a Panthers?

2016.10.25. 10:29 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz carolinapanthers

Gyorsabb kezdés: Hetek óta beszél a vezetőedző Ron Rivera arról, milyen fontos vezetés tudatában játszani a NFL-ben. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, az offense-nek már az elején szállítania kell a pontokat.

Az elmúlt három meccsen a Carolina-t 31-0-ra verték az első negyedben.

"Gyorsabban el kell kapnunk a ritmust." mondta Rivera. "Meg kell találni a módját, hogy ez sikerüljön."

Rekorder lett a Colts rúgója

2016.10.24. 21:57 | nflfan | komment

Címkék: indianapoliscolts adamvinatieri

Adam Vinatieri a tegnapi Tennesse Titans elleni mérkőzés harmadik negyedében értékesített egy 33 yardos mezőnygólt amivel NFL rekorder lett.

Ez volt a 43 éves kicker sorozatban értékesített 43. mezőnygólja. A 21. profi szezonját taposó Vinatieri pont a Colts kickerét Mike Vanderjagt-et taszította le a trónról.

Továbbra is kirobbanó formában a Dolphins futója

2016.10.24. 21:00 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz miamidolphins jayajayi

Jay Ajayi az utóbbi hetekben nagyon elkapta a fonalat.

A Miami Dolphins running backje tegnap este 214 futott yardot szerzett a Buffalo Bills, egy héttel korábban pedig 204 futott yardot a Pittsburgh Steelers ellen.

A két egymást követő 200 yard feletti mérkőzéssel Ajayi a liga történetének negyedik játékosa lett aki számára összejött ez a hihetetlennek számító bravúr.

Győzelem ijedtségből. 49ers - Buccaneers 17:34

2016.10.24. 20:05 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz tampabaybuccaneers sanfrancisco49ers

Nem tartom valószínűtlennek, hogy sok rutinos Bucs szurkoló az első negyed után inkább nyugovóra tért, mondván ezt a szívást még a kis kobold ráncos herezacskójáért sem nézné végig. Így legalább holnap nem kell fáradtan harcot vívni a válása miatt frusztrált főnökével.

I.negyed: Mert hát úgy indult az egész, Mike Davis az első 49ers támadás végén olyan simán vágtatott be a célterületre játékosaink mafla bámészkodása közepette, mintha Brunei szultánja jött volna vendégségbe. Aztán a negyed vége előtt Jameis Winston megdobott interception-jénél 16 másodperc volt hátra. Naná, hogy az "NFL elit támadó sorral rendelkező" 49ers-nek ez elég egy TD-hez! Itt jött a kikapcs!

Vikings 10, Eagles 21

2016.10.24. 18:52 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz philadelphiaeagles minnesotavikings

Gyalázatos teljesítmény a támadóktól, ennek eredménye, hogy csapatunk elvesztette veretlenségét, az Eagles ellen ma nem volt elég a védelem.

A támadók képtelen voltak felnőni a feladathoz és a végzet utolért minket, elvesztettük veretlenségünket. Az első negyedben mindkét csapat háromszor vesztette el a labdát, úgy játszottak, mintha csak ez lenne a feladat.

A tegnapi mérkőzések eredményei

2016.10.24. 16:40 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz

Los Angeles Rams 10–17 New York Giants

Cincinnati Bengals 31–17 Cleveland Browns

Detroit Lions 20–17 Washington Redskins

Jacksonville Jaguars 16–33 Oakland Raiders

Kansas City Chiefs 27–21 New Orleans Saints

Miami Dolphins 28–25 Buffalo Bills

New York Jets 24–16 Baltimore Ravens

Philadelphia Eagles 21–10 Minnesota Vikings

Tennessee Titans 26–34 Indianapolis Colts

Atlanta Falcons 30–33 (h.u.) San Diego Chargers

San Francisco 49ers 17–34 Tampa Bay Buccaneers

Pittsburgh Steelers 16–27 New England Patriots

Arizona Cardinals 6–6 (h.u.) Seattle Seahawks