Partnerek

          NFL EREDMÉNYEK

 

partnerbannergif.gif

phillyblog.jpg

seahawkshungary.jpg

BannerFans.com

tippeldmeg.jpg

Kapcsolat

  Bármilyen kérdés vagy észrevétel

        esetén írj nyugodtan az

nflhu.blog@gmail.com e-mail címre!

Elindult az új oldal!

Csapatok

AFC KELET                                  NFC KELET

    []    

AFC ÉSZAK                                 NFC ÉSZAK

    []    

AFC DÉL                                          NFC DÉL

    []    

AFC NYUGAT                            NFC NYUGAT

    []    

Facebook oldaldoboz

Twitter

Népszerű bejegyzések

Legutóbbi tevékenységek

Kirk Cousins történelmi szerződése

2018.03.13. 22:54 | nflfan | komment

Címkék: szerződés washingtonredskins minnesotavikings szabadügynökök kirkcousins

Csak ma este nyílik meg hivatalosan a szabadügynökpiac de már tegnap választ kaptunk az idei offseason legfontosabb kérdésére. Ez pedig az volt, hogy vajon melyik csapatot választja a Washington Redskins korábbi irányítója Kirk Cousins.

Nem okoztak hatalmas meglepetést és végül a legnagyobb esélyesnek számító Minnesota Vikings szerezte meg az irányítót. Szinte minden papírforma szerint alakult. A Vikings hároméves, 86 millió dolláros szerződéssel szerzi meg a csapat következő kezdőirányítóját.

Cousins a liga legjobban fizetett irányítója lett ugyanis éves átlagával megelőzte a San Francisco 49ers irányítóját, Jimmy Garopolo-t. Azonban ami a legfontosabb az az, hogy Cousins szerződésének minden egyes centje garantált keresetnek minősül.

A Cleveland-i trade tsunami

2018.03.10. 09:04 | nflfan | komment

Címkék: szerződés trade greenbaypackers miamidolphins buffalobills clevelandbrowns tyrodtaylor jarvislandry

A Cleveland Browns utóbbi évek sikertelen szezonjai után mindenki rájöhetett, hogy a Moneyball stratégia életképtelen az NFL-ben és nagy változásokra van szükség. A 0-16-os szezont nem lehet megmagyarázni és a jelek szerint mindent meg akarnak tenni, hogy elkerüljék az újabb csúfos leégést.

Tegnap este robbant a bomba amikor bejelentették, hogy megszerezték a Miami Dolphins elkapóját Jarvis Landry-t. Az elkapóra franchise taget rakott korábbi csapata de ezzel együtt azonnal árulni kezdték. Több csapattal is összefüggésbe hozták de hatalmas jelent, hogy végül Ohio-ban kötött ki.

Ennél még nagyobb meglepetést jelent Landry ára. Az elkapót ugyanis egy idei negyedik és egy jövő évi hetedik körös Draft pickért szerezte meg a Browns. Posztján az idei piac legjobb elkapójának számított így végre nagyszerű üzletet kötött a Browns.

Richard Sherman-t elküldte a Seattle Seahawks

2018.03.09. 19:48 | nflfan | komment

Címkék: szerződés seattleseahawks richardsherman szabadügynökök

Ma hivatalossá vált amiről már napok óta beszéltek azaz Richard Sherman az idei szezonban már nem a Seattle Seahawks játékosa lesz. A csapat vezetősége ma értesítette a cornerbacket, hogy megválnak tőle így Sherman szabadügynök lesz.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a kitűnő cornerbacknek nem lesz csapata az idei szezonban hiszen az elküldése pillanatában az egyik legkeresettebb szabadügynökké válik. A cut tulajdonképpen jó Sherman-nek hiszen nem a Seahawks vezetősége, hanem saját választhatja meg a következő csapatát.

Richard Sherman idén már nem a Seattle Seahawks játékosa lesz

2018.03.09. 16:59 | nflfan | komment

Címkék: szerződés seattleseahawks richardsherman szabadügynökök petecarroll

Legalábbis egy tegnapi hír szerint a cornerback teljesen biztos benne, hogy az idei szezonban már nem a Seattle Seahawks játékosa lesz. Richard Sherman a hét elején elköszönt az összes csapattársától mivel biztosra veszi, hogy a jövőben külön csapatnak játszanak majd.

Sherman beszélt a Seahawks general managerével John Schneider-el és a csapat vezetőedzőjével Pete Carroll-al akik közölték vele, hogy a megvizsgálják a trade lehetőségét. Ian Rapoport információja szerint még nem hozták meg a végső döntést Sherman-el kapcsolatban, jelenleg minden benne van a pakliban.

Az MVP díj fő esélyesei

2017.12.31. 10:30 | nflfan | komment

Címkék: tombrady antoniobrown russellwilson casekeenum toddgurley carsonwentz

Este megrendezik az alapszakasz utolsó fordulóját így 20 csapat számára véget ér az idei szezon. 12 csapat szezonja folytatódik januárban de a rájátszásbeli teljesítmény már nem számít a legrangosabb egyéni díj odaítélésében.

Az MVP (Most Valuable Player, Legértékesebb játékos) díjat az alapszakaszbeli teljesítmény alapján ítéljék oda így annak ellenére, hogy csak január végén ismerjük meg a nyertest az érdemi része az esti forduló után lezárul.

Az MVP díj mint a hasonló díjak többsége a támadó oldalt favorizálja. Eddig 40 irányító, 18 running back, 1 defensive tackle, 1 linebacker és 1 rúgó kapta meg. A következő 6 játékos közül fog kikerülni az idei győztes.

James Harrison a New England Patriots játékosa lett

2017.12.27. 08:35 | nflfan | komment

Címkék: szerződés pittsburghsteelers newenglandpatriots jamesharrison szabadügynökök

Az ellenség soraiban. A Pittsburgh Steelers a múlt hétvégén elküldte a franchise történetének egyik meghatározó védőjátékosát aki tegnap este aláírt az Acélgyáriak riválisával, a New England Patriots csapatával.

Miután a 39 éves játékosról lemondott a csapata waiver listára került de senkinek sem kellett így szabadügynök lett. Miután kikerült a piacra találkozóra hívta a Patriots.

Egyes hírek mindössze másfél órás megbeszélés után már alá is írták a védő szerződését így Harrison-nak most azért kell küzdenie, hogy elüsse korábbi csapatát a Super Bowl címtől és újabb gyűrűhöz segítse a régi riválisát.

Valaki lefizeti a bírókat Bostonban

2017.12.25. 20:39 | nflfan | komment

Címkék: newenglandpatriots buffalobills kelvinbenjamin

Tegnap este a New England Patriots hazai pályán fogadta a Buffalo Bills csapatát és 37-16-ra legyőzte a csoportriválisát.

A második félidő végén touchdownt szerzett a Bills de a visszanézés után elvették a 6 pontost. A döntés igencsak véleményesnek mondható és nem is tetszett a Bills játékosainak.

Megszületett a butt interception

2017.12.25. 13:52 | nflfan | komment

Címkék: neworleanssaints atlantafalcons marshonlattimore

A tegnapi New Orleans Saints - Atlanta Falcons mérkőzésen egy komikus labdaszerzés történt amelyet körülbelül egy perccel később már "butt interceptionként" emlegettek a közösségi médiában.

A második negyed utolsó percében Matt Ryan átadásába belenyúlt Marvin Hall elkapó és a labda a Saints védőjének nemesebbik felén egyensúlyozott. Több Saints védő is bevetődött de Marshon Lattimore végül behúzta az interceptiont.

SPORTHUB néven folytatja az NFL Hungary

2017.08.09. 20:51 | nflfan | komment

20638355_1174663239306238_1500193677949028880_n.jpg

Hat év után eljött a változás ideje. A blog kezdete óta egyedül működtettem az oldalt ami nem volt egyszerű feladat de a pozitív visszajelzések és a számok szerint volt értelme. Az amerikai futball hazai rajongótábora folyamatosan bővül idehaza és a rajongók minőségi hazai oldalakat érdemelnek.

A fejlesztések érdekében három új taggal együttműködve a háttérben már jó ideje készülődött egy vadonatúj NFL weboldal (SPORTHUB) amelyet két héttel ezelőtt útjára engedtünk. Célunk, hogy a korábbinál jobb megjelenésben, a korábbiakban megszokott minőségben (és jobban) szolgáljunk be az NFL történeseiről.

Az oldalon ketten az oldal technikai fejlesztésével, működtetésével foglalkoznak míg új írótársammal a tőlünk elérhető legjobb minőségben fogunk beszámolni az NFL történéseiről. Mivel egy oldal sikeressége a rajongók érdeklődésének lehető legjobb kiszolgálásán múlik így szívesen vesszük az észrevételeiteket és a hozzászólásaitokat.

Hat év és 9.198 poszt után így pihenőre vonul az NFL Hungary de remélem, hogy velünk tartotok az ÚJ oldalra is!

nflfan

Visszatérne a múlt héten visszavonult offensive tackle

2017.08.08. 21:28 | nflfan | komment

Címkék: szerződés jacksonvillejaguars szabadügynökök brandenalbert

Branden Albert meggondolta magát és elhalasztaná a nyugdíjas éveket. A Jacksonville Jaguars korábbi elsőkörös pickje a múlt héten bejelentette, hogy visszavonul a profi futballtól de tegnap úgy határozott, hogy mégis visszatérne a futballpályára.

Albert az idei offseasonban egy tradeel került Miamiból Jacksonvillebe. Az eltradelése sem ment egyszerűen és a folytatás sem volt zökkenőmentes. A tackle nem jelent meg a Jaguars offseason edzésein mert új szerződést akart. A holdout után pedig a múlt bejelentette a visszavonulását.

Mivel visszavonult így a Jaguars visszakapja az érte adott 2018-as hetedik körös Draft picket (a pick feltétele, hogy minimum három mérkőzésen pályára lépjen). A pick visszanyerése mellett anyagi okai is vannak, hogy a Jaguars vezetősége távol akarná tartani Albert-et ha már egyszer így határozott.