Partnerek

          NFL EREDMÉNYEK

 

partnerbannergif.gif

phillyblog.jpg

seahawkshungary.jpg

BannerFans.com

tippeldmeg.jpg

Kapcsolat

  Bármilyen kérdés vagy észrevétel

        esetén írj nyugodtan az

nflhu.blog@gmail.com e-mail címre!

Csapatok

AFC KELET                                  NFC KELET

    []    

AFC ÉSZAK                                 NFC ÉSZAK

    []    

AFC DÉL                                          NFC DÉL

    []    

AFC NYUGAT                            NFC NYUGAT

    []    

Facebook oldaldoboz

Twitter

Legutóbbi tevékenységek

HTML doboz

Véget ért a Joey Bosa ügy, aláírt az újonc védő

2016.08.30. 18:28 | nflfan | komment

Címkék: szerződés sandiegochargers nfldraft draft2016 joeybosa

Az NFL szurkolók egyet értenek a San Diego Chargers szurkolóival, végre véget ért a Joey Bosa saga. Tegnap bejelentették, hogy végre valahára aláírt az idei Draft harmadik választottja.

A defensive end, vagy talán az ügynökének a legnagyobb problémája a felkínált szerződés felépítése volt (és persze a garantált összeg). Azt azonban nem tudni, hogy végre olyan szerződést kaptak aminek tetszett a felépítése vagy a jövőbeli problémák elkerülése végett már Ők is pontot akartak tenni az ügy végére.

A Browns elküldte Paul Kruger-t

2016.08.30. 16:36 | nflfan | komment

Címkék: szerződés baltimoreravens clevelandbrowns szabadügynökök paulkruger

A Cleveland Browns nem kis meglepetést okozva a tegnapi napon bejelentette, hogy elküldte linebackerét Paul Kruger-t. A csapat teljes átalakuláson megy keresztül és kialakult trendet megfigyelve mégsem annyira meglepő Kruger elküldése.

Az idei offseasonban a defenseből lemondtak a safety Donte Whitner-ről (jelenleg szabadügyök), a linebacker Karlos Dansby-ről (Cincinnati Bengals) és a New England Patriots csapatával eltradelték a linebacker Barkevious Mingo játékjogát. Kruger a 75-ös keretszűkítés legnagyobb nevű áldozataihoz csatlakozott.

A Panthers bejelentette az első keretszűkítést

2016.08.30. 12:06 | nflfan | komment

Címkék: edzőtábor szerződés előszezon carolinapanthers szabadügynökök

A Panthers elkezdte a keddi határidőig szükséges keretcsökkentést, elküldték az elkapó Stephen Hill-t, az offensive tackle David Foucault-ot és kilenc másik játékost vasárnap.

A Panthers-nek most 79 játékos van a keretében. Ezt kell csökkenteni 75 főre kedd 16:00 óráig, majd 53-ra szombaton 16:00 óráig (amerikai idő szerint).

A Patriots elküldte Terrance Knighton-t

2016.08.29. 20:39 | nflfan | komment

Címkék: szerződés newenglandpatriots szabadügynökök terranceknighton

Pot Roast ismét csapat nélkül maradt. A New England Patriots ma bejelentette, hogy megvált nose tacklejétől Terrance Knighton-tól. A 30 éves játékos csak idén érkezett a csapathoz de a 75 fős keretszűkítés egyik áldozatává vált.

Knighton az előszezon mérkőzéseken egyetlen defensive statisztikát sem tud felmutatni és a hétvégi mérkőzésen egyetlen snap-et sem kapott az edzői stábtól.

Egyfajta trend van kialakulóban Foxborough-ban mert a tavalyi évben is szerződtettek egy nagy nevű veterán játékost (Reggie Wayne elkapó) aki még az alapszakasz kezdete előtt elhagyta a csapatot. A hírek szerint Knighton a rövid Pats-es pályafutása során 650 ezer dollárt keresett.

Preseason week 3: Giants 21 Jets 20

2016.08.29. 19:43 | nflfan | komment

Címkék: előszezon newyorkgiants newyorkjets

Az előszezon harmadik hetében sikerült megszerezni az első győzelmet, városi riválisunkat tudtuk két vállra fektetni. Láthattunk szép pillanatokat, de az elmúlt héten látott problémák még mindig jelen voltak, a támadófal továbbra is szenvedett.

A futójáték például egyáltalán nem működött, az offensive line még esélyt sem adott a running backeknek, hogy bármit is csináljanak, ha pedig Manning kezébe került a labda rögtön a nyakában voltak. Nehéz megmondani mi lehet a probléma igazi forrása, hiszen tavaly legalább a passzjátékot sikerült kellőképp támogatni és azért volt mérkőzés ahol a futás is működött. Emiatt újabb esélyt kaptak a támadófal tagjai, de egyelőre csak a visszalépést látni.

A Patriots kétéves hosszabbítást kötött a védőjével

2016.08.29. 18:20 | nflfan | komment

Címkék: szerződés newenglandpatriots billbelichick jamiecolins jonathanfreeney

A New England Patriots kétéves szerződéshosszabbítást kötött a tartalék linebackerével Jonathan Freeny-vel. A védő idén lépett szerződésének utolsó évébe így most már 2018-ig rendelkezik érvényes szerződéssel.

Freeny indult a 2011-es Drafton de nem választották ki és draftolatlan szabadügynökként a Miami Dolphins játékosa lett. Tavaly csatlakozott a Pats-hez, 13 mérkőzésen, 50 tacklet, 1 sacket és 1 kierőszakolt fumblet szerzett. A linebacker a védelem mellett a speciális egységben is fontos szerepet kap.

Előszezon – Eagles@Colts

2016.08.29. 14:36 | nflfan | komment

Címkék: előszezon indianapoliscolts philadelphiaeagles

A csapat ma hajnalban lejátszotta harmadik előszezon meccsét is, ezúttal Indianapolisban vendégeskedett a gárda. Hagyományosan a harmadik előszezon meccset szokták az alapszakasz meccsek főpróbájának tekinteni, legalábbis annyiban, hogy a kezdőcsapatok ekkor töltik a legtöbb időt a pályán. A jelentősebb hiányzók listája ezúttal rövidebb volt a szokásosnál, Carson Wentzhez és Jordan Matthews-hoz Isaac Seumalo csatlakozott, aki hét közben szenvedett kisebb sérülést az edzésen. Jalen Mills és Mychal Kendricks visszatérhetett és az újonc futó, Wendell Smallwood is debütálhatott.

42 millió dollárért hosszabbított a Los Angeles Rams elkapója

2016.08.28. 21:17 | nflfan | komment

Címkék: szerződés jefffisher tavonaustin losangelesrams

A Los Angeles Rams négyéves, 42 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött wide receiverével Tavon Austin-al. Az új szerződés 30 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

Austin-t a 2013-as Draft első körének nyolcadik helyén választotta ki a Rams. A csapat márciusban lehívta az elsőkörös választott opciós ötödik évét így a mostani hosszabbítással együtt Austin 2021 végéig rendelkezik profi szerződéssel amelynek maximális összege átlépi az 54 millió dollárt.

Előzetes: Chargers – Vikings (Előszezon – 3. hét)

2016.08.28. 18:04 | nflfan | komment

Címkék: előszezon sandiegochargers minnesotavikings

Történelmi meccsre készül a Minnesota Vikings, hiszem most először fog pályára lépni vadonatúj stadionjában, ahol az ellenfél a San Diego Chargers együttese lesz.

Vasárnap helyi idő szerint 12 ókor pályára lép a Minnesota Vikings együttese, ellenfele pedig a San Diego Chargers lesz. Több szempontból is fontos lesz a mérkőzés. Először azért, mert ez lesz a Vikings első fellépése az új, több mint 1 milliárd dollárból felépített stadionjában, másrészről pedig fontos lesz minden olyan játékosnak, akik a végső keretbe akarnak kerülni, ugyanis augusztus 4-én helyi idő szerint délután 3-ig az NFL szabályai szerint a csapatok keretét 75 főre kell leredukálni, ami azt jelenti, hogy 15 játékostól el kell búcsúznunk.

A Chiefs egy trade-el megszerezte a 49ers cornerbackjét

2016.08.28. 16:34 | nflfan | komment

Címkék: trade sanfrancisco49ers kansascitychiefs kennethacker

A csapatoknak hamarosan 75 fősre kell csökkenteni a keretüket de ez nem akadályozza meg Őket, hogy újabb játékosokat szerezzenek.

A Kansas City Chiefs egy tradeel megszerezte a San Francisco 49ers cornerbackjét Kenneth Acker-t. Az üzlet részleteit nem hozták nyilvánosságra, egy késői körös vagy egy kondícionális picket adhattak érte.