Partnerek

          NFL EREDMÉNYEK

 

partnerbannergif.gif

phillyblog.jpg

seahawkshungary.jpg

BannerFans.com

tippeldmeg.jpg

Kapcsolat

  Bármilyen kérdés vagy észrevétel

        esetén írj nyugodtan az

nflhu.blog@gmail.com e-mail címre!

Csapatok

AFC KELET                                  NFC KELET

    []    

AFC ÉSZAK                                 NFC ÉSZAK

    []    

AFC DÉL                                          NFC DÉL

    []    

AFC NYUGAT                            NFC NYUGAT

    []    

Facebook oldaldoboz

Twitter

Legutóbbi tevékenységek

HTML doboz

Hetekre kidőlt a Seahawks safetyje, a visszavonuláson is elgondolkodott

2016.12.06. 17:46 | nflfan | komment

Címkék: sérülések alapszakasz seattleseahawks carolinapanthers earlthomas

Tegnap hajnalban a Seattle Seahawks nagyon simán legyőzte a Carolina Panthers csapatát de nagy árat fizetett a fölényes győzelemért. A mérkőzésen eltört Earl Thomas lába és a jelentések szerint egyelőre megjósolhatatlan, hogy milyen hosszú kihagyással (a legfrissebb hírek szerint már nem tér vissza az idei szezonban) kell számolnia a védőnek.

A sérülés a csapat és a játékos számára is nagyon szerencsétlen dolog, különösen igaz ez ha a saját csapattársad okozta a sérülést. Thomas a levegőben összeütközött Kam Chancellor-al és az ütközés következtében tört el a lába.

Rivera megmagyarázta a döntését, hogy miért nem kezdett Newton

2016.12.06. 13:14 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz seattleseahawks carolinapanthers camnewton ronrivera derekanderson

Az irányító Cam Newton nem kezdett a Panthers Seattle Seahawks elleni meccsén fegyelmi okokból. Az alábbiakban a vezetőedző Ron Rivera megjegyzéseit olvashatjátok a döntéssel kapcsolatban.

Miért nem kezdett az irányító Cam Newton: Megsértette az utazási öltözékre vonatkozó szabályokat. A döntés az volt, hogy úgy kezelem őt, mint az összes többi játékost a csapatban és ezért nem kezdett.

Kizárólag az ő döntése volt e: Igen, az én döntésem volt. Teljes mértékben az én döntésem volt. Azért hoztam ezt a döntést, mert ugyanúgy kezelem mindegyik játékost.

Panthers 7-40 Seahawks

2016.12.05. 21:19 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz seattleseahawks carolinapanthers

A Panthers 40-7-es vereséget szenvedett a Seattle Seahawks elleni Sunday Night Football meccsen - ez messze a legnagyobb különbségű veresége a Carolina-nak ebben a szezonban.

"A végén minden azon múlik, hogy melyik csapat játssza a legjobbját és melyik csapat végrehajtása a legtisztább." mondta a linebacker A.J. Klein. "Az fogja megnyerni a meccset és mi nem hajtottuk végre a feladatot."

A tegnapi mérkőzések eredményei

2016.12.05. 20:33 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz

Atlanta Falcons 28–29 Kansas City Chiefs

Baltimore Ravens 38–6 Miami Dolphins

Chicago Bears 26–6 San Francisco 49ers

Cincinnati Bengals 32–14 Philadelphia Eagles

Green Bay Packers 21–13 Houston Texans

Jacksonville Jaguars 10–20 Denver Broncos

New England Patriots 26–10 Los Angeles Rams

New Orleans Saints 13–28 Detroit Lions

Oakland Raiders 38–24 Buffalo Bills

Arizona Cardinals 31–23 Washington Redskins

Pittsburgh Steelers 24–14 New York Giants

San Diego Chargers 21–28 Tampa Bay Buccaneers

Seattle Seahawks 40–7 Carolina Panthers

Búcsú a Qualcomm Stadiontól? Chargers-Buccaneers 21:28

2016.12.05. 19:23 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz tampabaybuccaneers sandiegochargers

A Bucs egyetlen bajnoki címét ebben a stadionban nyerte. Most a san diego-i csapat lehetséges költözése okán, lehet ez volt itt a Kalózok utolsó fellépése. Ha így van, akkor győzelemmel búcsúztunk a Qualcomm-tól.

I. negyed: Winston eladott labdája és Dontrelle Inman TD-je után méltán érezhettük úgy mi kalóz szimpatizánsok, hogy lám minden csoda három napig tart, innentől megint szivattyú jön. Hát nem! Az izomhörcsög, Doug Martin is beizmoz egy labdát a célterületre.

Regular season week 13: Giants 14 Steelers 24

2016.12.05. 17:35 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz newyorkgiants pittsburghsteelers

Csúnya játékkal sikerült megszakítani a hat meccsen át tartó győzelmi sorozatunkat, a Heinz Field hangulata már túl kemény falatnak bizonyult nekünk és 8-4-re romlott az eddigi mérleg.

Sajnos alaposan sikerült beragadni, Ereck Flowers end zone-ban elkövetett szabálytalansága safety-t eredményezett, majd egy mezőnygól után 5-0-ás előnybe került a Steelers. Volt esély a javításra, de Manning kissé aluldobta a Larry Donnell felé repülő átadását, így a touchdown helyett interception következett. Már itt lehetett érezni, hogy valami tönkrement és az első félidőt 14-0-ás hátrányban zártuk. A remény felcsillant, hiszen a második félidőben egy ügyes hívás után Rashad Jennings ért az end zone-ba, de a Pittsburgh újabb 7 ponttal válaszolt. Pedig labdákat is sikerült szerezni, Eli Apple által kétszer is, először Le'Veon Bell fumble-je, majd egy INT lett az övé. A kulcsszituációk nem jöttek be, a fontos momentumokból rosszul jöttünk ki és végül a győzelemre sem volt esély.

Beharangozó: Panthers at Seahawks

2016.12.04. 18:16 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz seattleseahawks carolinapanthers

A Panthers és Seahawks nem divízió riválisok, de az biztos, hogy jelenleg annak érzik egymást.

Vasárnap este a CenturyLink Field-en a két csapat a hetedik alkalommal találkozik egymással az elmúlt öt évet tekintve, beleértve a 2014-es és 2015-ös rájátszás találkozókat is.

Az előző szezonban a Carolina drámai comeback győzelmet aratott a Seattle ellen a 6. héten és legyőzte a Seahawks csapatát az NFC Divisional Playoff meccsen is.

Paxton Lynch kezd a Jaguars ellen

2016.12.04. 17:02 | nflfan | komment

Címkék: sérülések alapszakasz denverbroncos jacksonvillejaguars paxtonlynch trevorsiemian

Az újonc elsőkörös irányítónak kell megmenteni a címvédőt. A Broncos a hét folyamán még reménykedett benne, hogy az idei kezdőirányítójuk pályára tud lépni a Jaguars ellen de kiderült, hogy Trevor Siemian lábsérülése miatt nem tudja vállalni a játékot.

Nem marad más választásuk, ismét be kell dobni az újonc Paxton Lynch-et. Az elsőkörös irányító tétmérkőzésen a 4. héten pályára lépett a Buccaneers ellen és egy héttel később az Atlanta Falcons ellen elvesztett mérkőzésen kezdő volt.

Mi a következő az offensive line-nak?

2016.12.04. 15:44 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz carolinapanthers

Négy új arc volt ott a támadófal rögtönzött meeting termében a csapat szállodájában Santa Clara-ban. A line legfőbb eleme, az All-Pro center Ryan Kalil és a veterán bal tackle Michael Oher nem is találkozhatott velük, a kezdő jobb tackle Daryl Williams bal lábán pedig merevítő volt.

Ez egy kihívásokkal teli időszak a Carolina támadófalának.

De a guard Trai Turner nem engedi, hogy ezek az akadályok a heti felkészülés útjába álljanak.

Mike McCoy teper az állásáért

2016.12.04. 13:50 | nflfan | komment

Címkék: edzők alapszakasz tampabaybuccaneers sandiegochargers mikemccoy

A Chargers vezetőedzőjét én amúgy kimondottan jó támadó szakembernek tartom. Az volt már denveri évei alatt is és nem véletlenül kapott vezetőedzői munkát. Aztán San Diego-ban már első évében rájátszásba vezette a csapatot. Ezt arrafelé kitörő örömmel fogadták, hiszen Norv Turner utolsó évei nem voltak túlságosan sikeresek.

Viszont azt is elhitték, hogy innentől a bab is hús. S amikor jött két rájátszás nélküli év, alábbhagyott a lelkesedés. Különösen a tavalyi év volt számukra lehangoló, hiszen a sérülésektől sújtott csapatauk 4:12-es mérleggel zárt.