Partnerek

          NFL EREDMÉNYEK

 

partnerbannergif.gif

phillyblog.jpg

seahawkshungary.jpg

BannerFans.com

tippeldmeg.jpg

Kapcsolat

  Bármilyen kérdés vagy észrevétel

        esetén írj nyugodtan az

nflhu.blog@gmail.com e-mail címre!

Elindult az új oldal!

Csapatok

AFC KELET                                  NFC KELET

    []    

AFC ÉSZAK                                 NFC ÉSZAK

    []    

AFC DÉL                                          NFC DÉL

    []    

AFC NYUGAT                            NFC NYUGAT

    []    

Facebook oldaldoboz

Twitter

Népszerű bejegyzések

Legutóbbi tevékenységek

SPORTHUB néven folytatja az NFL Hungary

2017.08.09. 20:51 | nflfan | komment

20638355_1174663239306238_1500193677949028880_n.jpg

Hat év után eljött a változás ideje. A blog kezdete óta egyedül működtettem az oldalt ami nem volt egyszerű feladat de a pozitív visszajelzések és a számok szerint volt értelme. Az amerikai futball hazai rajongótábora folyamatosan bővül idehaza és a rajongók minőségi hazai oldalakat érdemelnek.

A fejlesztések érdekében három új taggal együttműködve a háttérben már jó ideje készülődött egy vadonatúj NFL weboldal (SPORTHUB) amelyet két héttel ezelőtt útjára engedtünk. Célunk, hogy a korábbinál jobb megjelenésben, a korábbiakban megszokott minőségben (és jobban) szolgáljunk be az NFL történeseiről.

Az oldalon ketten az oldal technikai fejlesztésével, működtetésével foglalkoznak míg új írótársammal a tőlünk elérhető legjobb minőségben fogunk beszámolni az NFL történéseiről. Mivel egy oldal sikeressége a rajongók érdeklődésének lehető legjobb kiszolgálásán múlik így szívesen vesszük az észrevételeiteket és a hozzászólásaitokat.

Hat év és 9.198 poszt után így pihenőre vonul az NFL Hungary de remélem, hogy velünk tartotok az ÚJ oldalra is!

nflfan

Visszatérne a múlt héten visszavonult offensive tackle

2017.08.08. 21:28 | nflfan | komment

Címkék: szerződés jacksonvillejaguars szabadügynökök brandenalbert

Branden Albert meggondolta magát és elhalasztaná a nyugdíjas éveket. A Jacksonville Jaguars korábbi elsőkörös pickje a múlt héten bejelentette, hogy visszavonul a profi futballtól de tegnap úgy határozott, hogy mégis visszatérne a futballpályára.

Albert az idei offseasonban egy tradeel került Miamiból Jacksonvillebe. Az eltradelése sem ment egyszerűen és a folytatás sem volt zökkenőmentes. A tackle nem jelent meg a Jaguars offseason edzésein mert új szerződést akart. A holdout után pedig a múlt bejelentette a visszavonulását.

Mivel visszavonult így a Jaguars visszakapja az érte adott 2018-as hetedik körös Draft picket (a pick feltétele, hogy minimum három mérkőzésen pályára lépjen). A pick visszanyerése mellett anyagi okai is vannak, hogy a Jaguars vezetősége távol akarná tartani Albert-et ha már egyszer így határozott.

Trevor Siemian kezd a Broncos első előszezon mérkőzésén

2017.08.08. 17:46 | nflfan | komment

Címkék: előszezon denverbroncos paxtonlynch trevorsiemian vancejoseph

Denverben a helyzet nem változott és igazából még mindig nem tudják egyértelműen eldönteni, hogy ki legyen a csapat kezdőirányítója. Új edzői stáb érkezett az offseasonban de a Gary Kubiak gárdához hasonlóan Vance Joseph-ék sem tudják eldönteni, hogy ki legyen a kezdő QB.

Egyelőre csak annyi biztos, hogy az irányítók megosztoznak majd az első két előszezon mérkőzésen. Trevor Siemian kezd péntek hajnalban a Chicago Bears, Paxton Lynch pedig a jövő heti San Francisco 49ers elleni előszezon mérkőzésen.

Az egész szezonra kiesett a Jets kezdő elkapója

2017.08.08. 08:52 | nflfan | komment

Címkék: sérülések newyorkjets quincyenunwa

A jelenlegi rostereket elnézve talán nem túlzás kijelenteni, hogy a New York Jets rendelkezik a leggyengébb kerettel. Egyes vélemények szerint direkt rá fognak menni az 1/1-re, hogy megszerezzék a csapat jövőbeli kezdőirányítóját (talán Sam Darnold lehet az).

Az egész összeesküvés elméletet félretéve az azonban biztosan kijelenthető, hogy igen nehéz szezon vár a csapatra. A helyzetüket nem könnyíti meg, hogy a szombati edzésen megsérült a csapat kezdő elkapója Quincy Enunwa.

Visszavonul a Patriots korábbi közönségkedvenc védője, Big Vince

2017.08.07. 21:46 | nflfan | komment

Címkék: newenglandpatriots houstontexans szabadügynökök vincewilfork

Nincs többé kérdőjel Vince Wilfork körül ugyanis a védő a mai napon bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját.

A jelenleg 35 éves defensive tackle az utolsó két szezonban a Houston Texans játékosa volt de a szerződése lejárt az offseasonban.

A nyilatkozatok szerint a szezon végén még maga Wilfork sem tudta, hogy folytatni akarja-e a pályafutását. A szabadügynökpiacon nem tolongtak érte a csapatok így a mai napon közzétett videó szerint végleg eldöntötte, hogy a futballszerelést lecseréli a húsfogóra.

Veterán elkapóval erősített a Buffalo Bills

2017.08.07. 21:19 | nflfan | komment

Címkék: szerződés buffalobills anquanboldin szabadügynökök

Anquan Boldin csapat nélkül töltött napjai véget értek. A Buffalo Bills szerződteti a jelenleg 36 éves elkapót aki szeptemberben már a 15. profi szezonját fogja megkezdeni.

A jelentések szerint az elkapó egyéves szerződést kötött az új csapatával de a fizetésről ellentétes információk érkeztek. Az NFL Network munkatársának, Tom Pelissero-nak az információja szerint 4 millió dollárt keres majd az elkapó azonban máshol csak 2.5 millióról írnak.

Star Lotulelei: Nem igazán gondolok a szerződésre

2017.08.07. 19:34 | nflfan | komment

Címkék: szerződés carolinapanthers starlotulelei

A defensive tackle Star Lotulelei a szerződésével kapcsolatos szituációt az elvárható módon kezeli; nyugodt maradt, nem beszél róla túl sokat, teszi a dolgát.

"Megpróbálok nem túl sokat gondolni rá.mondta Lotulelei. "Ez része annak, amit csinálunk - a dolgok üzleti oldala - de nem igazán gondolkodom túl sokat rajta. Még a szezon elején vagyunk. Jelenleg csak arra koncentrálok, hogy jobb legyek, fejlődjek és segítsek ennek a védelemnek eljutni odáig, ahol lennünk kell, elérni a célunkat ebben a szezonban."

50 millió dolláros szerződés a Vikings védőfalemberének

2017.08.07. 19:08 | nflfan | komment

Címkék: szerződés minnesotavikings linvaljoseph

A Minnesota Vikings az offseasonban nagy hangsúlyt fektetett rá, hogy a védelem kulcsjátékosait minél hosszabb időre magához láncolja.

Everson Griffen és Xavier Rhodes már a múlt hónapban megkapta a hosszútávú szerződését és tegnap a csapat defensive tackleje, Linval Joseph is szignózta az új kontraktusát.

BREAKING: Jay Cutler aláírt a Dolphins-hoz

2017.08.07. 09:32 | nflfan | komment

Címkék: szerződés sérülések miamidolphins jaycutler szabadügynökök ryantannehill

Jay Cutler televíziós pályafutása azelőtt véget ért mielőtt elkezdődhetett volna.

Bejelentették, hogy a Miami Dolphins egyéves, 10 millió dolláros szerződést (plusz ösztönzők) kötött a Chicago Bears korábbi játékosával.

A Dolphins kezdőirányítója Ryan Tannehill térdsérülést szenvedett az edzésen és a vizsgálatok szerint nem történt strukturális elváltozás de Cutler szerződtetése egészen másról tanúskodik. Nem írnak alá 10 millió dolláros szerződést ha nem kellene hosszú kihagyással számolni.

Három kérdés a Panthersnál: Futók

2017.08.06. 19:00 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz carolinapanthers jonathanstewart christianmccaffrey

Miután az igásló running back, Jonathan Stewart aláírt egy szerződés hosszabbítást és 2018 végéig a csapat tagja marad, a Panthers kiválasztotta a dinamikus Christian McCaffrey-t a 2017-es NFL Draft első fordulójában. A veterán Mike Tolbert öt szezont követően távozott a Carolina csapatából, megnyitva az ajtót Darrel Young-nak vagy az újonc Alex Armah-nak a fullback poszt felé.