Touchdown Store

tdstore.jpg

Egyetlen megosztással nyerj csapatzászlót!!!

unnamed_2.jpg

AFC KELET

      

AFC ÉSZAK

      

AFC DÉL

      

AFC NYUGAT

      

NFC KELET

      

NFC ÉSZAK

      

NFC DÉL

      

NFC NYUGAT

      

 

Partnerek

          NFL EREDMÉNYEK

 

partnerbannergif.gif

phillyblog.jpg

seahawkshungary.jpg

BannerFans.com

tippeldmeg.jpg

Kapcsolat

  Bármilyen kérdés vagy észrevétel

        esetén írj nyugodtan az

nflhu.blog@gmail.com e-mail címre!

Csapatok

AFC KELET                                  NFC KELET

    []    

AFC ÉSZAK                                 NFC ÉSZAK

    []    

AFC DÉL                                          NFC DÉL

    []    

AFC NYUGAT                            NFC NYUGAT

    []    

Facebook oldaldoboz

Twitter

Legutóbbi tevékenységek

HTML doboz

Újabb Mock Draft

2017.02.24. 20:34 | nflfan | komment

Címkék: draft2017

Még mindig több mint két hónap választ el minket a Draft-tól de a szakértők újabb és újabb Mock Draftokkal jelentkeznek. Az egyik új elkövető az NFL Media elemzője Lance Zierlein.

Zierlein nem rakott tradeet a Mock Draftjába így a csapatok a tavalyi helyezésüknek (és a korábbi tradeeknek) megfelelő sorrendben választanak.

A legújabb Mock Draftban is, mint szinte az összesben, Myles Garrett nevével kezdődik a lista. Jelen pillanatban minden arra mutat, hogy ha a játékos nem hibázik a következő hetekben akkor a Texas defensive endje lesz az idei 1/1-es.

Zierlein véleménye szerint két irányító gondokkal küzdő csapat is az első körben próbálja megtalálni a jövőbeli kezdőirányítóját. Mitch Trubinsky-t a San Francisco 49ers, Deshaun Watson-t pedig a Buffalo Bills csapatához tette.

Az első körös Mock Draft-ért kattints a továbbra!

A Buccaneers elküldte a korábbi nagy szabadügynök fogását

2017.02.24. 19:40 | nflfan | komment

Címkék: szerződés tampabaybuccaneers szabadügynökök alterraunverner

A Tampa Bay Buccaneers tegnap bejelentette, hogy megválik cornerbackjétől Alterraun Verner-től. A védő három éve még nagy szabadügynök fogásnak számított de játékával nem tudta meghálálni a bizalmat.

Verner 2014-ben négyéves, 25.5 millió dolláros szerződést írt alá a Buccaneers-el. A szerződés felépítése miatt azonban az idei szezonra már nem maradt garantált kereset így a Bucs egyetlen cent halott összeg nélkül megválhatott a játékosától.

JPP következő szerződése

2017.02.24. 14:56 | nflfan | komment

Címkék: szerződés newyorkgiants jasonpierrepaul szabadügynökök

A New York Giants tavaly komoly erőfeszítéseket tett a védőfal megerősítéséért, megszerezték Olivier Vernon és Damon Harrisont, egy évre újragiazolták Jason Pierre-Pault és Johnathan Hankins is felépült a sérüléséből. Ezzel gyakorlatilag egy teljesen új négyest tudtak kiállítani, ami látszott is a játék minőségén. JPP és Big Hank szerződése azonban lejárt és valószínűleg nem tudjuk mindkettejüket megtartani. Inkább előbbi megtartása lenne a hatásosabb, egy ilyen képességű defensive endet nehezebb találni, mint egy jó defensive tackle-t, azonban értelemszerűen jobban meg is kell őket fizetni. Az ESPN-nél próbálták megbecsülni mekkora pénzt tartalmazhat JPP következő kontraktusa, így most ennek próbálok utánajárni.

A Vikings új eagani központja és edző komplexuma

2017.02.24. 12:30 | nflfan | komment

Címkék: minnesotavikings

A holt szezonban elején járunk és mielőtt megtudhatnánk milyen komolyabb változások mennek végbe a csapat rosterén, nézünk körbe mik is zajlanak a csapat háza táján a háttérben.

Az első és talán egyik legfontosabb dolog, hogy a csapat menedzsmentje elindította a  még tavaly júniusban bejelentett új központ és egyben edző komplexum építésének kivitelezését. A munkálatok nagyban zajlanak és első becslésre az első ütem 2018 márciusára fejeződik be, s kerül átadásra az épületegyüttes első része. A jelenlegi 4 alvállalkozó összehangolt munkája képen meg is történt az alapkő letétele és az első lépések végrehajtása.

Maradni akar az Eagles legjobb támadófalembere

2017.02.23. 20:35 | nflfan | komment

Címkék: szerződés philadelphiaeagles jasonpeters

Carson Wentz vak oldali védője nem akar csapatot váltani és az idei szezonban is a Philadelphia Eagles csapatát akarja erősíteni.

A pletykák és egyes belső információk szerint az Eagles vezetősége nem ragaszkodik Jason Peters szolgálataihoz. Természetesen mint mindig, a játékos magas fizetése áll a háttérben.

A jelenleg 35 éves offensive tackle szerződéséből még két év hátravan, idén 11,7 millió dollárt míg jövőre 11,25 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából.

A Scouting Combine-on dobni fog a Draft egyik legjobb irányítója

2017.02.23. 19:33 | nflfan | komment

Címkék: scoutingcombine draft2017 mitchtrubisky deshaunwatson

Jövő héten kezdetét veszi a Scouting Combine így minden elemző és NFL vezető figyelme Indianapolisra szegeződik majd. A meghívott játékosok különböző gyakorlatok végrehajtásával megpróbálják a lehető legjobban megnövelni a Draft értéküket.

Az adott év legjobb játékosait mindig kiemelt figyelem övezi és ez különösen igaz az irányítókra. A legjobbnak tartott QB-k többsége nem szokott dobni a Combine-on mert egy rossz nappal rengeteget veszíthetnek.

A legjobbak ki szokták hagyni a dobást és a Pro Day-en, saját iskolájukon passzolnak az NFL megfigyelői és edzői előtt. Ennek érthető oka van ugyanis ismerős környezetben és a megszokott elkapóival mutathatják be, hogy mire is képesek valójában (és főként biztonságosan).

A Panthers elküldte Paul Soliai-t

2017.02.23. 17:49 | nflfan | komment

Címkék: szerződés carolinapanthers szabadügynökök paulsoliai

A Panthers elküldte a veterán defensive tackle Paul Soliai-t.

A Carolina és Soliai egy kétéves szerződést kötött tavaly márciusban, miután a Falcons lemondott róla, így a 2011-es Pro Bowler mélységet adott a keretnek Star Lotulelei és Kawann Short mögött. De Soliai, aki kezdő volt a Falcons-ban és a Dolphins-ban 2010-15 között, mindössze 10 meccsen játszott 2016-ban - a legkevesebbet újonc szezonja óta - és csak öt tackle-t ért el.

Draft prospectek: Dalvin Cook RB, Florida State

2017.02.23. 11:21 | nflfan | komment

Címkék: newyorkgiants draft2017 dalvincook

Leonard Fournette képességeiről már olvashattatok, de nemcsak ő az egyetlen top running back az idei class-ból, Dalvin Cook hasonló szintet képvisel. Most az ő bemutatása következik.

1995. augusztus. 10-én született Miamiban. A Miami Central High School tanulójaként a foci mellett atlétikában is jeleskedett. Végzősként 1940 yardot és 24 touchdownt szerzett. A Rivals.com 5 csillagos prospectnek és a második legjobb futónak rangsorolta. Eredetileg a Clemsonra commitolt, majd a Floridát választotta, de a 4-8-as szezonjuk után Cook ha csak titokban is, de kezdett bizonytalan lenni a döntését illetően. Ugyan más egyetemet is meglátogatott, de mindig azt nyilatkozta, hogy egyértelműen kitart a Gators mellett. Az Under Armour All-America Game hetében azonban nagy meglepetésre mégis a Florida State-et választotta és azt mondta, hogy már két hónappal előtte eldöntötte a kérdést.

Jay Cutler Chicago Bears-es korszaka a végéhez közeledik

2017.02.22. 19:26 | nflfan | komment

Címkék: szerződés trade chicagobears jaycutler szabadügynökök

Jay Cutler napjai meg vannak számlálva a Chicago Bears csapatánál. Az szinte már tény, hogy Cutler el fogja hagyni a Bears-t így a kérdés már csak az, hogy mikor és hogyan következik majd be.

Tegnap megjelent a hír, hogy a Bears elkezdte árulni az irányítóját. Az nfl.com mindentudója Ian Rapoport tegnap bejelentette, hogy a Bears vezetősége már január közepe óta árulja Cutler-t de eddig nem sikerült trade partnert találniuk. Nagy valószínűség szerint nem is fognak.

A Panthers elküldte Mike Tolbert-et

2017.02.22. 16:41 | nflfan | komment

Címkék: szerződés carolinapanthers miketolbert szabadügynökök

A Panthers és a veterán fullback Mike Tolbert útjai elváltak.

Tolbert, akinek még egy év volt hátra a szerződéséből, az elmúlt öt évben a Carolina csapatában játszott, elsősorban a rövid yardos futásoknál és elkapásoknál kapott lehetőséget amellett, hogy blokkolóként is szerepet kapott. Háromszor kapott Pro Bowl jelölést a Panthers-ben töltött ideje alatt.