Idegenbeli vereséggel mutatkozott be a Jets (videó)

A New York Jets is bemutatkozott az idei sorozatban a Houston Texans vendégeként a hétfői napon. Szokás szerint olyan eredmény született ami az alapszakaszban meglepetésnek számítana (bár a Texans utolsó szezonját tekintve annyira talán mégsem), hiszen a Texans 20-16-ra legyőzte a Jets-t.

Rex Ryan csapatával most is a Super Bowl győzelemre fog törekedni. Az utolsó két évben az AFC elődöntőig jutottak, azonban ott tavaly a Pittsburgh Steelers, tavaly előtt pedig az Indianapolis Colts megállította őket. Wade Phillips pedig bemutatkozott új csapatánál mint a védelem edzője.

A meccsen ismét a cseresor, illetve a frissen draftolt játékosok domináltak (az új igazolásokat viszont most sem nagyon lehetett a pályán látni, pedig Plaxico Burress érdekes lehetett volna). Figyelemre méltó teljesítményt nyújtott viszont a Jets idén draftolt irányítója Greg McElroy aki 23 sikeres átadással, 208 yardot és 1 TD-t szerzett. Ha hosszabb távon hasonló teljesítményre képes akkor könnyen lehet, hogy Sancheznek házon belül akad majd egy komoly riválisa. A győzelmet viszont McElroy jó játékával sem tudta megszerezni a Jets, hiszen a negyedik negyedben Chris Ogbonnaya elkapta Matt Leinart passzát és megszerezték a győzelmet.

)

(nfl.com