Minimális különbséggel nyertek a Cowboyok (videóval)

Az amerikaifutball-bajnokság (NFL) 12. fordulójának második hálaadás napi mérkőzésén a Dallas Cowboys Dan Bailey utolsó másodpercben értékesített mezőnygóljával 20–19-re legyőzte a Miami Dolphinst.

Rosszul kezdte a 12. fordulót a Dallas hazai pályán, hiszen már az elején hátrányba kerültek. Tony Romo hibáját interceptionje után Shayne Graham 8 yardról lőtt a kapufák közé. A Dallas hamar reagált a hibára, Dan Bailey volt eredményes a mezőnyből.

Ezután beindult a dallasi henger, előbb Lauerent Robinson szerzett hatpontot, Graham pedig a plussz egyet is értékesítetni tudta, de itt valami megtört a Dallasban 10-3-as vezetésnél. Előbb egyenlített, majd fordított 16-10-re a Miami. Ekkor azonban megint megrázta magát a Dallas és Robinson TD-jával 17-16 volt már az eredményjelzőn. Ekkor már csak hét perc volt hátra, Graham révén mezőnyből volt újra eredményes a Miami. Az utolsó támadásában mindent egy lapra feltéve támadott a Dallas. DeMarco Murray a 8 yardos vonalig futott, de ráfeküdt a labdára. A letérdelés utáni lövést pedig Bailey értékesítette 28 yard távolságból. Dallas 7-4-es győzelmi mutatóval áll a ligában.

(sport365.hu)