Tippsor - 15. hét

Eddig már két mérkőzést is megrendeztek a 15. játékhétből amik elég egyoldalú játékot hoztak. Az Atlanta Falcons könnyed játékkal intézte el a Jacksonville Jaguars csapatát, míg a Dallas Cowboysnak csak egy félidőnyi játékra volt szüksége a Tampa Bay Buccaneers ellen. A forduló hátralevő mérkőzéseiből várhatóan simán nyerni fog a Packers, a Saints, és a Giants. A többi mérkőzés viszont szinte megtippelhetetlen.

A Dolphins mellett szól talán az edzőváltás a Bills ellen, de lehet hogy ez lesz a problémájuk. A Seahawks jó formában van, de a Bearsnek még van esélye a playoffra plussz a hazai pálya miatt nagyobb esélye van. A Texans múlt héten elősször bejutott a playoffba így veszélyes rájuk tenni, de talán megnyerik ezt a mérkőzést is. A Colts már szinte biztos 1/1-es így csak nem akarják beállítani a Lions negatív rekordját és nem is lehetne szebb mint az évek óta nagy csoportrivális Titans ellen megszerezni az első győzelmet. A Rams és a Raiders csapatánál sok a sérült és nincsenek is formában, így valószínűleg mindketten elbuknak hazai pályán. A Cardinalsnál Skelton lesz a kezdő Kolb helyett, így bízzunk benne, hogy nyerni fognak a jól kezdő de az utóbbi időben rossz formát mutató Browns ellen. Az Eagles és a Chargers győzelme egyértelműen meglepetés lenne, de az utóbbi héten mindketten nyertek és ez az utolsó szalmaszál számukra, hogy valamit kihozzanak ebből a csalódást keltő szezonból.

Végül a két SportTV által közvetített mérkőzés. Ha a Broncos szoros mérkőzést tudna játszani a Patriotsal akkor talán másodjára láthatnánk élőben a negyedik negyedbeli Tebow Magic-et. A Steelers számára roppant fontos a hétfő esti mérkőzés, főleg ha Chargers legyőzi a Ravenst. Egymás elleni mérkőzéseiket a Ravens nyerte így egy meccsel el kellene lépniük ha meg akarják a csoportot. Az egyik Wild Card-os csapat biztosan ebből a csoportból fog kikerülni, de mindketten meg akarják nyerni a csoportot a kedvezőbb playoff besorolás miatt is.

Buffalo Bills - Miami Dolphins   2

Chicago Bears - Seattle Seahawks   1

Houston Texans - Carolina Panthers   1

Indianapolis Colts - Tennessee Titans   1

Kansas City Chiefs - Green Bay Packers   2

Minnesota Vikings - New Orleans Saints   2

New York Giants - Washington Redskins   1

St. Louis Rams - Cincinnati Bengals   2

Oakland Raiders - Detroit Lions   2

Arizona Cardinals - Cleveland Browns   1

Denver Broncos - New England Patriots   1

Philadelphia Eagles - New York Jets   1

San Diego Chargers - Baltimore Ravens   1

San Francisco 49ers - Pittsburgh Steelers   2

Címkék: alapszakasz