Rövid hírek - 2012. 01. 24.

Arians a Cardinalsal tárgyal. Pár napja még arról szóltak a hírek, hogy Pittsburgh Steelers offensive koordinátora Bruce Arians a szezon végeztével visszavonul. Most azonban úgy néz ki, hogy csak nem a Steelersnél akarja folytatni. Lejárt volna a szerződése és a Steelers nem hosszabbította meg, hiszen visszavonul. A Cardsinlshoz megy interjúra a szabad irányító edző pozicióért. A vezetőedző Ken Whisenhunt-al és asszisztensével Russ Grimm-el még Pittsburghből ismerik egymást.

Jim Irwin a Green Bay Packers munkatársa elhunyt 77 éves korában. Irwin a WTMJ-AM rádió munkatársa volt a 60-as évektől. Zsinórban 612 Packers mérkőzést közvetített. 2003-ban beválasztották a Packers Hall of Fame-be.

- A Minnesota Vikings guardja Steve Hutchinson jövőre is visszatér a pályára. Az viszont már koánt sem biztos, hogy a Vikings színeiben folytatja. Az idei szezont nem tudta befejezni mert agyrázkódást szenvedett. A 34 éves guard hat évet játszott Minnesotában, de ha jövőre is a csapat tagja lesz az 7 millió kerül a Vikingsnek. A fiatalítás és a fizetési sapka miatt könnyen elképzelhető, hogy Hutchinson máshol fejezi be a pályafutását.

A Chicago Bears offensive koordinátora Mike Tice mégsem megy interjúra az Oakland Raidershez a vezetőedzői poszttal kapcsolatban.

A Steelers házon belülről választja ki az új támadó koordinátort

Andy Dalton is Hawaiira utazik. A Cincinnati Bengals irányítója Tom Brady-t váltja az AFC Pro Bowl roosteren.

Ray Rice franchise taget kaphat

Paganot interjúra hívta a Colts