Hova mehet Matt Flynn? (videó)

Matt Flynn a Green Bay Packers tartalékirányítójának az offseasonban lejár a szerződése. Négy éve játszik az NFL-ben és mindvégig csere volt. Az idei alapszakasz utolsó mérkőzésén 6 touchdown passzt adott ami rekord a franchise történetében. Flynn lehet a szabadügynök piac legnagyobb fogása. Aaron Rodgers a Packers Super Bowl győztes irányítója szerint is az offseason leggyakoribb kérdése lesz: Hol folytatja Matt Flynn?.

Az irányító legvalószínűbb következő állomása a Miami Dolphins lehet. Jelenleg Peyton Manning az elsőszámú célpontjuk de a nemrég kinevezett vezetőedző Joe Philbin a Packers offensive koordinátora volt és könnyen elképzelhető, hogy magával viszi Miamiba (Rodgers is ezt jósolja).

Az NFL szakértői is megkezdték a találgatásokat. Többségében a Dolphinst tartják a legvalószínűbbnek, de egyesek szerint olyan csapatok is beszállhatnak a versenybe mint a Rams, a Jets, a Browns, a Redskins, Seattle , Oakland és a Denver. Tehát közösen szinte minden olyan csapatot felsoroltak ahol a szezon közben vagy végig problémát okoztak az irányítók.

A Rams, Denver, Oakland és a Jets valószínűleg nem fog rá igényt tartani. A Ramsnél csak egy 1/1-es Bradfordot kellene kirakni a csapatból, a Denverben a 7. héttől megkezdődött a Tebow féle időszámítás, az Oakland nagyon drágán szerezte meg Palmert aki igazán jó irányító és a Jets megoldja Sanchezzel hiszen azért a spanyol származású irányító sem a legrosszabb képességű. A Brownsnál ott van McCoy aki nem játszott rosszul amíg nem találkozott Harrisonnal. A Redskins és a Seattle viszont komoly esélyes lehet. Mindkét csapatnál problémák vannak az irányítókkal. Így a Dolphins mellett ez a két csapat lehet Flynn következő csapata.

Érdekes módon a Chicago Bearst egyik szakértő sem említette, pedig onnan Cutler távozni akar és nincsnenek is nagyon megelégedve a játékával.

(nfl.com)