Grimes nem akarja elfogadni a franchise taget

Pénteken az Atlanta Falcons csapata bejelentette, hogy franchise taget helyez a cornerback Brent Grimesra. A jövő évre érvényes franchise tag értéke 10.6 millió dollár, így ennyi lehetne Grimes 2012-es fizetése. Azonban Grimes jelen pillanatban nem akarja elfogadni a felkínált taget.

Grimes ügynöke Ben Dogra az "Atlanta Journal Constitution"-nak adott interjújában bejelentette, hogy ügyfele nem írta alá a taget. "Nem szerepel a terveink közt, hogy aláírjuk a taget. Tovább akarjuk folytatni a tárgyalásokat, hogy megoldjuk a felmerült problémákat" - nyilatkozta Dogra.

Grimes a jelenlegi szabadügynökpiac egyik legnagyobb neve, a szakértők a legjobb 17 lejáró szerződésű játékos közé sorolták a cornerbacket. A Falcons védelméből azonban még a linebacker Curtis Lofton - aki a legtöbb tacklet érte el a csapatban -, a safety Thomas DeCoud - aki a legtöbb interception érte el a csapatban, szám szerint 4-et -, és a defensive end John Abraham - akinek 9.5 sackje a legmagasabb a csapatnál - szerződése is lejár heteken belül.

(nfl.com)