Kire van szükség? - Buffalo Bills

A hónap végén következik az NFL Draft, így nézzük meg, hogy melyik csapat milyen posztra választhat majd játékost. Sorozatunkban felváltva kerül bemutatásra egy AFC-s és egy NFC-s csapat.

A csapat két top játékost is szerzett az idei szabadügynök piacon. A volt Houston Texans defensive end Mario Williams hatéves, 96 millió dolláros szerződés keretében érkezett Buffaloba. Továbbá megszerezték Mark Andersont is, aki egy négyéves 27 millió dolláros szerződést kötöttek. Szükségük is volt két kiváló pass-rusherre, mert tavaly csak a 27-ikek voltak ebben a kategóriában. Így ez már nem lehet probléma.

A Billsnek 10 választási joga van az idei Drafton. Szükségük van cornerbackre és linebackerre, miután csak Kirk Morrisonnal hosszabbítottak. Az irányító Ryan Fitzpatrick a múlt hónapban megkapta az 5 millió dolláros kerettagsági bónuszát, amivel egyértelművé vált, hogy kezdő irányító lesz jövőre is. Tyler Thigpen és Brad Smith a csereirányító, akit remekül lehet használni a Wildcat játékoknál. De biztosan igazolnak egy fiatal irányítót a Draft késői időszakában.

Az első és második körben biztosan offensive tacklet fognak választani (aki az első körben Riley Reiff lehet), mert nem hosszabbítottak szerződést Demetrius Bell-el aki így szabadon távozhat. Elkapót biztosan nem fognak a Draft korai szakaszában választani mert meghosszabbították Stevie Johnson szerződését aki tavaly 1.004 elkapott yardot szerzett. Johnson alternatívájaként még ott van David Nelson és Donald Jones is.

Végeredményben a Buffalo Bills az első és második körben egy offensive tacklet és egy linebackert fog választani. Az első körben az offensive falember Riley Reiff, míg a linebacker Luke Kuechly lehet. A későbbi körökben pedig biztosan fog még egy linebackert, egy irányítót, egy cornerbacket és egy elkapót választani.

A Billsnek LT, MLB, OLB, WR, CB, OG, QB játékosra van szüksége.

A Bills választásai:

Kör 1, Pick 10 (10)

Kör 2, Pick 9 (41)

Kör 3, Pick 8 (71)

Kör 4, Pick 10 (105)

Kör 4, Pick 29 (124)

Kör 5, Pick 9 (144)

Kör 5, Pick 12 (147)

Kör 6, Pick 8 (178)

Kör 7, Pick 10 (217)

Kör 7, Pick 44 (251)