Kire van szükség? - Miami Dolphins

A Dolphins elvesztette Peyton Manning-et és Matt Flynn-t, viszont megszerezte David Garrard-ot. Garrardal kapcsolatban bizakodnak, hogy egészséges lesz a következő szezonban és Matt Moore riválisa lehet a kezdő irányító posztért. De még így is az elsődleges céljuk egy quaterback kiválasztása. A legvalószínűbb választott Ryan Tannehill Texas A&M irányítója, feltéve ha bennmarad a nyolcadik körig.

Minegyik ki lesz az irányító a következő szezonban, de elkapóra mindenképpen szüksége lesz. A Dolphins egy "eltradelte" Brandon Marshall-t a Chicago Bears-el egy idei és egy jövőbeli harmadik körös draft pickért. A csapat visszahozta a veterán jobb tacklet Marc Colombo-t, viszont egy fiatal cserére mindenképpen szükségük lesz.

A következő évtől a Dolphins védelme átáll a 4-3-as védekezi sémára, így a választások ennek megfelelően fognak alakulni. Így szükségük lesz egy defensive endre Cameron Wake mellé, aki a tavalyi alapszakaszban 8.5 sacket ért el. Az új védelmi koorrinátor Kevin Coyle közölte, hogy szüksége van még linebackerre. Elengedték Yeremiah Bell-t aki tavaly vezette a csapat tackle listáját és megszerezték helyére a veterán Richard Marshall-t aki safetyként és cornerbackként is bevethető. De egy ember egyszerre több poszton nem tud játszani, így szükség van még strong safetyre és cornerbackre.

A Dolphinsnak WR, QB, RT, DE, LB, SS, CB játékosra van szüksége.

A Dolphins választásai:

Kör 1, Pick 8 (8)

Kör 2, Pick 10 (42)

Kör 3, Pick 9 (72)

Kör 3, Pick 10 (73)

Kör 4, Pick 8 (103)

Kör 5, Pick 10 (145)

Kör 6, Pick 26 (196)

Kör 7, Pick 8 (215)