Kire van szükség? - Philadelphia Eagles

A Philadelphia Eagles csapata igen csalódott lehet a tavalyi 8-8-as alapszakaszt követően. A tavalyi off-season során a sajtó Dream Team-nek kiáltotta ki őket, ami után a gyenge szezon roppant nagy csalódás volt a szurkolók számára.

A tavalyi alapszakaszban sok turnovere volt az Eaglesnek (30-ik legtöbb a ligában), amit látva a csapat számára a legfontosabb feladat Michael Vick épségben tartása. Valószínűleg Andy Reid nem tervez túl komolyan Mike Kafka és Trent EdwaKör tartalék irányítóval, így egy késői körben elképzelhető, hogy irányítót fognak választani. Winston Justice egy trade által az Indianapolis Colts csapatához távozott így kell egy offensive tackle a kispadra a kezdő jobb tackle Todd Herremans a kezdő bal tackle Jason Peters mögé.

Az Eagles védelme újabb nagy névvel bővült az idei offseasonban is. A Houston Texans csapatától megszerezték a középső linebacker DeMeco Ryans-t egy idei negyedik körös draft választásért és a harmadik választás felcseréléséért.

Az értesülések szerint még nem egyértelmű, hogy ki lesz a kezdő strong safety a következő szezonban. Kurt Coleman és a tavalyi második draft körben választott Jaiquawn Jarrett mellé könnyen érkezhet egy fiatal safety.

Az Eaglesnek DT, S, OT, RB, TE, QB játékosra van szüksége!

Az Eagles választásai:

Kör 1, Pick 15 (15)

Kör 2, Pick 14 (46)

Kör 2, Pick 19 (51)

Kör 3, Pick 25 (88)

Kör 4, Pick 19 (114)

Kör 5, Pick 18 (153)

Kör 6, Pick 2 (172)

Kör 6, Pick 24 (194)

Kör 6, Pick 30 (200)

(nfl.com)