Kire van szükség? - Washington Redskins

Irányító! Ezt a posztot nagyon egyszerű megjelölni, hiszen hosszú évek óta irányítóra van szüksége a Washington Redskinsnek. Ebben az évben talán meg is találhatják a megfelelő franchise irányító aki hosszú évekig vezetheti majd a csapatot. A csapat tulajdonosa Daniel Snyder és a vezetőedző Mike Shanahan egy trade kapcsán (2012-es elsőkörös választás csere; 2013-as és 2014-es második körös választás) megszerezte a jogot, hogy a régóta keresett irányítót kiválaszthassák az idei Drafton. Nagy valószínűséggel Robert Griffin III (vagy nagy meglepetésre Andrew Luck) lesz a Redskins következő irányítója.

A csapat az idei szabadügynök piacon már előkészítette az új irányító érkezését, hiszen jó irányítónak szüksége van megbízható célpontokra. Két szabadügynök wide receivert is szereztek az utóbbi hetekben. Megszerezték a Pierre Garcon-t és Josh Morgan-t a már meglevő Santana Moss és Jabar Gaffney mellé.

Az utóbbi években jól draftoltak a védelembe (az első körben) pass rushereket Ryan Kerrigan (tavaly) és Brian Orakpo (három éve) személyében. A védelem közepére viszont ráférne az erősítés. A védelem erősítésének legfontosabb része egy középső linebacker kiválasztása, aki jól használható a 3-4-es védelemben. Problémát jelent a csapat számára, hogy három linebacker, London Fletcher, Keyaron Fox és Rocky McIntosh még mindig nem írta a szerződéshosszabbításukat, pedig közülük akár egy játékost is nehéz lesz pótolni. Elvesztették a strong safety LaRon Landry-t aki a Jets csapatához igazolt, akit mindenképpen pótolni kell. A csapatnál safety poszton Brandon Meriweather és Reed Doughty küzdhet meg a kezdő posztért, továbbá megszerezték a cornerback Cedric Griffin-t a Minnesota Vikings csapatától. Az NFL szakértők emiatt a három játékos miatt nem tudják eldönteni, hogy strong safety fontosabb szerezni vagy cornerbacket. De lehet, hogy mindkét posztra választani fognak egy fiatal játékost.

A Redskinsnek QB, OL, ILB, S, CB játékosra van szüksége!

A Redskins választásai:

Kör 1, Pick 2 (2)

Kör 3, Pick 6 (69)

Kör 4, Pick 7 (102)

Kör 4, Pick 14 (109)

Kör 5, Pick 6 (141)

Kör 6, Pick 3 (173)

Kör 7, Pick 6 (213)

(nfl.com)