Kire van szükség? - Baltimore Ravens

A Ravens csapatát mindig is a kőkemény védelem jellemezte. A tavalyi alapszakaszban ez a védelem egészen az AFC főcsoport döntői repítette a csapatot. A védelem ellen a harmadik legkevesebb pontot és yardot szerezték az ellenfelek. Továbbá a passz elleni védelem a negyedik, a futása elleni védelem pedig a második legjobb volt a ligában. Így elsősorban nem a védelem megerősítésére gondolnánk. Azonban a csapat general managere Ozzie Newsome még mindig a védelem erősítésén és fiatalításán gondolkodik.

A védelemből elvesztették Tom Zbikowski-t aki az Indianapolis Colts csapatához távozott ahol a tavalyi defensive koordinátor Chuck Pagano lett a vezetőedző. Pagano követte Indianapolisba még egy defensive end, Cory Redding is. Megszerezték Sean Considine- az Arizona Cardinals csapatától és megtartották Bernard Pollard-ot is, de a fő kérdés még is csak az, hogy a többszörös Pro Bowl választott Ed Reed meddig lesz még bevethető. A szakértők szerint a strong safety posztra mindenképpen választani fognak valakit a Drafton. De ameddig Reed és Pollard a csapat rendelkezésére áll nincs nagy baj Baltimoreban. Elvesztették a hosszú évek óta kezdő linebackerüket Jarret Johnson aki a San Diego Chargers csapatához távozott és így az Ő helyét is pótolni kell.

A támadósor erősítése szempontjából a fő feladat az irányító, Joe Flacco támogatása. Sikerült megtartaniuk a kiváló running backet Ray Rice-t, így egy esetleg sérüléstől eltekintve ennek a posztnak a kérdése finoman szólva is meg lett oldva, de csak egy ideig. Franchise taget kapott, de minél hamarabb ki kell dolgozni vele egy hosszútávú szerződést. A passz játékuk a 15. volt amin még lehetne javítani. Az elkapók közül az újonc Torrey Smith nagyon jól kezdte az NFL pályafutását. Mellette Anquan Boldin is megbízhatóan teljesít, de Lee Evans-re ráférne a fejlődés. Evans csak tavaly érkezett Baltimoreba és nem sikerült jól az átállás. Ezért mindenképpen szükség lesz egy wide receiverre is. A támadófal egyik erőssége a left guard Ben Grubbs a New Orleans Saints csapatát választotta, így ez egy újabb hiányposztot jelent Blatimoreban.

A Ravensnek SS, WR, LG, DE, OLB játékosra van szüksége.

A Ravens választásai:

Kör 1, Pick 29 (29)

Kör 2, Pick 28 (60)

Kör 3, Pick 28 (91)

Kör 4, Pick 35 (130)

Kör 5, Pick 29 (164)

Kör 5, Pick 34 (169)

Kör 6, Pick 28 (198)

Kör 7, Pick 29 (236)

(nfl.com)