Kire van szükség? - Cincinnati Bengals

A Cincinnati Bengals csapata tavaly magasan az elvárások felett teljesített. Többek közt a két újonc játékosnak, Andy Dalton-nak és A.J. Green-nek köszönhetően bejutottak a rájátszásba. Az offseasonban viszont elvesztették Andre Caldwell-t aki a Denver Broncos csapatához igazolt és Jerome Simpson szénája sem áll túl jól. Marihuána birtoklás vádjával őrizetbe vették és 15 napos börtönbüntetést kapott. Továbbá a Rams csapata érdeklődik az elkapó iránt, így nagy valószínűséggel a következő szezonban már nem lesz Bengals játékos. Így az elkapókat mindenképpen pótolni kell.

A csapat viszont megszerezte a New England Patriots korábbi running backjét, BenJarvus Green-Ellis-t akinek a szabadügynök Cedric Benson pótlása lesz a feladata. Benson tavaly átlagosan csak 3.9 yardot szerzett futásaival ami nem túl jó mutató és látatlanban is kijelenthetjük, hogy minőségi csere történt. Benson valószínűleg távozni fog, így egy fiatal futó kiválasztására sor kerülhet a Drafton. A Cowboyshoz távozott Nate Livings pótlására megszerezték a Carolina Panthers korábbi kezdőjátékosát Travelle Wharton-t, de szükségük lesz egy jobb guardra, amennyiben Bobbie Williams-t nem tudják visszacsábítani Cincinnatibe.

A csapat védelme minden egyes statisztikában a legjobb 10-ben végzett. Átlagosan 20.2 pontot (9.), 316.2 yardot (7.), 211.6 passzolt yardot (9.) és 104.7 futott yardot (10.) szereztek ellenük az ellenfelek mérkőzésenként. De két defensive endjüket, Frostee Rucker-t (Cleveland Browns) és Jonathan Fanene-t (New England Patriots) is elvesztették. A pótlásukra megszerezték Jamaal Anderson-t és Derrick Harvey-t. Viszont az új páros együtt is csak 3 sacket szerzett a tavalyi szezonban, míg a két távozó 10.5 sack-et.

Az egykori első körös 49ers választott Manny Lawson egy éve érkezett és hosszas tárgyalásokat követően sikerült szerződést hosszabbítani vele. Keith Rivers viszont egy trade kapcsán a Giants csapatához került így Marvin Lewis vezetőedző eldöntheti, hogy bizalmat szavaz az újonc Dontay Moch-nak vagy választ egy másik fiatal a tartalék linebackernek. A biztonság kedvéért megszerezték a sérült cornerback Leon Hall tartalékjának a Miami Dolphins defensive back-jét Jason Allen-t.

A Bengalsnak WR, RG, DE, OLB, CB, RB játékosra van szüksége.

A Bengals választásai:

Kör 1, Pick 17 (17)

Kör 1, Pick 21 (21)

Kör 2, Pick 21 (53)

Kör 3, Pick 20 (83)

Kör 4, Pick 21 (116)

Kör 5, Pick 21 (156)

Kör 5, Pick 31 (166)

Kör 6, Pick 21 (191)

(nfl.com)