A Texans két játékossal is aláírt

A Houston Texans csapata szerződtette a linebacker Bradie James-t és szerződést hosszabbított a szintén linebacker Tim Dobbins-al.

Bradie James 9 éve játszik az NFL-ben és mindvégig a Dallas Cowboys játékosa volt. 2005 óta állandó kezdőnek kezdőnek számított a posztján. 2007-től 2010-ig már dolgozott együtt a Texans jelenlegi defensive koordinátorával, Wade Phillips-el aki akkoriban a Cowboys vezetőedzője volt. Darryl Sharpton-nal kell megküzdenie a kezdő posztért, miután DeMeco Ryans egy trade kapcsán a Philadelphia Eagles csapatához szerződött. Sharpton a tavalyi alapszakaszban izomsérülést szenvedett, de a hírek szerint 100%-osan egészséges lesz az edzőtábor kezdetééig.

A Texans meghosszabbította Tim Dobbins szerződését. A linebacker a tavalyi offseasonban érkezett Houstonba a Miami Dolphins csapatától. Tavaly főleg csak Brian Cushing cseréjeként számítottak rá. James szerződtetésével és Dobbins megtartásával a Texansnak nem lesz szüksége belső linebackerre, esetleg a Draft késői szakaszában választhatnak valakit erre a poszta. Viszont outside linebacker kiválasztására a Draft korai szakaszában sor fog kerülni.

(nfl.com)