Irányítót szerződtetett a Lions

A Detroit Lions szerződtette a drafton ki nem választott Kellen Moore-t. Moore a Boise State irányítója volt. A Draftot követően a Boise State edzője Chris Petersen konzultált a játékossal és később elárulta, hogy három csapat is érdeklődött iránta. Az edző örült, hogy volt játékosa a Lionshoz került mert szerinte ez a legmegfelelőbb csapat a számára. Az új csapatában is lesz ismerős, hiszen Titus Young-al együtt játszottak.

Moore 50-3-as mérleget ért el a Boise State-el amivel csapat történetének legtöbb győzelmet felmutató irányítója lett. A tavalyi szezonban 3.800 passzolt yardot és 43 touchdownt ért el. Utolsó főiskolai mérkőzésén megnyerte a MAACO Las Vegas Bowl-t az Arizona State ellen.

Jelen pillanatban az nem kérdés, hogy Matthew Stafford a Lions kezdő irányítója, de az elsőszámú tartalék posztjára komoly esélye van. Ehhez Moorenak a veterán Shaun Hill-t kell legyőznie. Sőt mivel Stafford-ot nem igazán kerülik el a sérülések sem, ezért könnyen lehet, hogy jövőre már a pályán is viszont láthatjuk Moore-t.

(nfl.com)