Denarius Moore több play-t kap jövőre

A wide receiver Denarius Moore a tavalyi edzéstáborban mutatott teljesítményével kiérdemelte, hogy a Raiders kezdőcsapatában szerepelhessen. Az ötödik körben kiválasztott elkapó 618 elkapott yardal és 5 touchdown fejezte be a szezont. Mindezt a teljesítmény mindössze 33 elkapásból hozta össze, így átlagosan 18.7 yardot szerzett ami kimondottan jó teljesítménynek mondható.

"Most sem látok semmit sem másként. Csak kimegyek a pályára és megteszem amit tudok. Meg kell érteni mit akar tőled az edző. Jól be kell osztani az idődet, hogy kialakuljon közöttetek egy kapcsolat." - nyilatkozta Moore.

Nem volt meglepő, hogy Moore képes a nagy játékokra. A Tennessee Egyetemen átlagosan 17.8 elkapott yardot szerzett. Végzős évében még jobb teljesítményt mutatott hiszen elkapásaival átlagosan 20.9 yardot szerzett. Az első profi évében bebizonyította, hogy több route-ot érdemel, amivel tovább fejlődhet.

"A pályán nagyon robbanékony és sokrétű játékos, de a következő szintre lépéshez szüksége van rá, hogy több és mélyebb labdákat kapjon. Hosszú passzokkal több yardot és tocuhdownt szerezne. Ő a mi 'X' elkapónk aki engem is ösztönöz" - nyilatkozta az irányító Carson Palmer.

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com)