A nemrég szabadult Brian Banks jó benyomást tett a Seahawks-ra

A 26 éves linebacker Brian Banks NFL túrájának legfontosabb állomásához ugyanis részt vesz a Seattle Seahawks háromnapos miniedzőtáborában. Amennyiben talál magának egy profi csapatot az edzőtábor kezdetéig még sok dolga lesz.

Finoman szólva is kiesett a játékból, hiszen az utóbbi öt évben börtönben volt nemi erőszak miatt. Az eset 2003-ban történt és nemrég bebizonyosodott az ártatlansága így öt év után szabadon engedték. Az egykori középiskolás sztárnak 1.5 millió dolláros kárpótlást fognak kifizetni. Jelenleg semmi más nem érdekli csak az, hogy újra futballozzon.

Erre a legnagyobb esélye pedig a Seahawks csapatánál lehet, hiszen a jelenlegi vezetőedzővel Pete Carroll már dolgozott együtt majdnem 10 éve. A Carroll által vezetett USC csapatában folytatta volna Banks, de pont az Egyetem előtt vádolták meg az akkor még csak 17 éves játékost.

"Úgy néz ki mint egy játékos? Igen! Jól mozog a pályán? Igen mindenképpen kell neki adni egy esélyt! Őszintén egy kicsit berozsdásodott. De az nem egy rossz ötlet, hogy segíthet nekünk. Jól kapja el a labdákat. A legfontosabb az első benyomás és jó benyomást tett ránk." - nyilatkozta Ken Norton Jr. a linebackerek edzője.

(nfl.com)

Címkék: seattleseahawks