Sammy Morris vissza akar térni a Patriots-hoz

A szabadügynök running back Sammy Morris elárulta, hogy szeretne visszatérni korábbi csapatához a New England Patriots-hoz. Morris korábban négy éven keresztül volt a Patriots játékosa. A tavalyi évben csatlakozott a Dallas Cowboys gárdájához, ahol mindössze három mérkőzésen szerepelt. A jelenleg 35 éves játékos eddigi pályafutása alatt szerepelt a Buffalo Bills és a Miami Dolphins csapatánál is.

"Az érdeklődés kölcsönös. Én itt élek. A családom is itt él. A gyerekeim Bostonba járnak iskolába ezért az érdeklődés kölcsönös. Már csak egy szerződés kell. A kimondott szó nem végeleges, de én biztosan így gondolom.  Amennyiben egyezségre jutunk azonnal készen állok a kezdésre." - nyilatkozta a running back.

Nagyon nehéz dolga lesz ha leszerződteti a Patriots, hiszen az idei offseasonban már több futót is igazoltak. Megszerezték a fullback páros Spencer Larsen-t és Tony Fiammetta-t. Továbbá szerződtették az Indianapolis Colts korábbi running backjét Joseph Addai-t. Ezen felül a tavalyi Drafton kiválasztották Stevan Ridley-t és Shane Vereen-t. És rajtuk kívül még ott van Danny Woodhead és Kevin Faulk is.

(nfl.com)