Folytathatja-e McNabb?

Donovan McNabb folytatni akarja, így a kérdés már csak az, hogy melyik csapatnak van szüksége rá. Úgy véli, hogy még mindig van benne tartalék és 80-90% esélyt lát rá, hogy lehetőséget kap valamelyik csapattól. Állítása szerint három csapat is érdeklődik iránta, de nem volt hajlandó megnevezni Őket.

A legnagyobb érdeklődőről annyit elárult, hogy remek futójátékkal, szélső elkapókkal és védelemmel rendelkezik akiknek esélyük van a végső győzelemre is. Az utóbbi két éve finoman szólva is rosszul sikerült. Tavaly az újonc Christian Ponder könnyedén kiszorította a csapatból. Valószínűleg a szezon kezdetéig csapat nélkül lesz és az egyetlen esélye egy sérülés lehet, hogy újra csapatot találjon magának.

És vajon melyik lehet az a három csapat? Hol van reális esélye? Arizona Cardinals, Oakland Raiders és a Green Bay Packers lehet a három említett csapat. A Cardinals nem reális célpont. Arizonában jelenleg is két irányító versenyzik a kezdő posztért, így oda nem fog kelleni. A Raiders nemrégiben szerződtette Matt Leinart-ot tartalékirányítónak, de a Greg Knapp fél támadójátékhoz nagyon jól illeszkedne McNabb. És a három csapatból a Packersről beszélhetett McNabb mint a legnagyobb kérője. Sok szakértő viszont Colt McCoy érkezésére számít. Nem tudni, hogy hol folytatja ha egyáltalán folytatni fogja, de jelenleg csak a kispad elérhető Donovan McNabb számára.

(nfl.com)