T.J. Graham aláírt a Bills-el

A Buffalo Bills csapata a mai napon aláírt a Draft harmadik körös választottjával, a wide receiver T.J. Graham-el. Ezzel a Bills lett a 13. csapat amelyik az összes 2012-es Draft választottjával aláírt. A Draft 69. választottja négyéves szerződést kötött aminek anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra. Csak annyit lehet tudni, hogy tartalmaz egy 671.252 dolláros aláírási bónuszt. Graham a North Carolina State-re járt és 46 mérkőzésen lépett pályára. 99 elkapásból 1.453 yardot és 12 touchdownt szerzett.

Az elkapások mellett a visszahordásoknál is alkalmazható a fiatal játékos. A kezdőrúgásokat átlagosan 23 yardot, 66 punt returnjét átlagosan 9.5 yardot hordta vissza. A visszahordásokból összesen négy touchdownt szerzett. Graham a sebességével is kiemelkedett az évfolyamából, hiszen a Combine-on a 40 yardot 4.41 másodperc alatt futotta. Minden esélye megvan, hogy rögtön bekerüljön a támadósorba és még a visszahordásoknál is számításba jöhet.

A Bills-en kívül még az Arizona Cardinals, az Atlanta Falcons, a Baltimore Ravens, a Carolina Panthers, a Chicago Bears, a Green Bay Packers, a New York Giants, a New York Jets, a Philadelphia Eagles, a San Diego Chargers, a San Francisco 49ers és a Seattle Seahawks írt alá az összes idei választottjával.

(nfl.com)