A Titans 25 milliót fizetett volna Peyton Manning-nek

A Denver Broncos márciusban évi 19 millióért szerződtette a négyszeres alapszakasz MVP irányítót, Peyton Manning-et. De a legfrissebb információk szerint lett volna egy csapat amelyik még ennél is többet fizetett volna neki. A Tennessee Titans tulajdonosa, Bud Adams évi 25 millió dollárt fizetett volna az irányítónak ha az Ő csapatát választja. Így biztossá vált, hogy Manning nem anyagi alapon hozta meg a döntését.

Bud Adams még a tárgyalások közben több alkalommal is hangsúlyozta, hogy életre szóló szerződést kínált Manningnek és mindent meg tesz azért, hogy ismét abban az államban lássa játszani ahol Egyetemre járt. A Broncos ajánlatával is Peyton Manning az NFL valaha volt legtöbbet kereső játékosa, de ha elfogadta volna a Titans ajánlatát, akkor a fizetési sapka miatt sokáig nem dőlhetett volna meg ez a rekord.

Maga a szerződés és a napvilágra került hír is Drew Brees malmára hajtja a vizet. Brees akar minden idők legjobban fizetett játékosa lenni és ezért mindenképpen évi 20 millió dollár felett akar keresni. A hírek szerint a csapat már felajánlott számára 19.25 milliót amit az irányító nem fogadott el.

(profootballtalk.nbcsports.com)