Aláírt a draft első választottja, Andrew Luck

A tegnapi napon az Indianapolis Colts aláírt az idei Draft 1/1-es választottjával, Andrew Luck-al. Luck négyéves, 22.1 millió dolláros szerződést kötött amiből 14.5 millió dollár az aláírási bónusz. A szerződés tartalmaz egy ötödik éves opciót és minden centjét garantáltan megkapja az irányító. Ha összehasonlítjuk a tavalyi 1/1-es választott, Cam Newton Carolina Panthers-el kötött szerződésével akkor láthatjuk, hogy minden évben túl akarják szárnyalni a másikat. Newton 22.025 millió dolláros szerződést kötött tavaly amiből szintén 14.5 millió a garantált összeg.

A Colts tulajdonosa, Jim Irsay a Twitteren erősítette meg a hírt és RG3-hez aláírásához hasonlóan Irsay is feltöltött egy képet. A tulajdonos oldaláért kattints IDE!

A korábbi Stanford irányító egy nappal a nagy rivális, Robert Griffin III után írt alá első profi csapatával. Végül azoknak a szakértőknek lett igazuk akik RG3-ra tippeltek, hogy egyfajta visszavágásként hamarabb fog aláírni. Az aláírást követően már teljes egészében a következő szerdán kezdődő edzőtáborra fókuszálhat Luck. Luck aláírását követően az első körből már csak 11 játékos áll szerződés nélkül.

(nfl.com)