Dre Kirkpatrick kihagyhatja a Bengals edzőtáborát

Rossz hír a Cincinnati Bengals szurkolói számára, hogy az idei elsőkörös választottjuk, Dre Kirkpatrick sérülés miatt kihagyhatja az edzőtábort. A CBSSports.com és Jason La Canfora értesülései szerint a fiatal cornerback lábsérülést szenvedett miközben az edzőtáborra készült. A források szerint egy csont tört el a lábában és valószínűleg az egész edzőtáborról hiányozni fog. A csapat nem kívánta kommentálni az esetet és a csapat vezetőedzője, Marvin Lewis is csak annyit közölt, hogy az edzőtábor kezdetéig nem nyilatkozik a sérülésekről.

"Nagyon sajnálom a sérülésemet és mindent megpróbálok majd megtenni, hogy visszatérjek és segítsek a csapatomnak bejutni a Super Bowl-ba. És még egyszer nagyon sajnálom." - írta kedden saját Twitter oldalán Dre Kirkpatrick.

Nagyon pechesnek mondható az Alabama volt futballistája, akit a 17. helyen választottak ki az idei Drafton, hiszen a kezdő az utóbbi évek kezdő cornerbackje, Leon Hall még mindig Achilles-ín sérüléssel bajlódik és ezért garantált kezdő lett volna a szezon első pillanatától kezdve.

(nfl.com, Fotó: Joe Robbins/Getty Images)