Edzőtáborba vonult a Raiders is

A Raiders tegnap megérkezett a Napa Valley-ben található edzőközpontba és megkezdte a 2012-es edzőtáborát. Ez lesz az első edzőtábor az új general Manager Reggie McKenzie és az új vezetőedző Dennis Allen irányítása mellett.  Az új kollektív szerződés értelmében limitált edzésidő áll a rendelkezésükre és ezért a játékosok az edzőtábor minden előnyét ki akarják használni, hogy felkészüljenek a következő szezonra.

"Készen állok. Mindenki erre a munkára várt és most itt vagyunk. Sokat várok magamtól. Ez az év jelentheti számomra a nagy kiugrást és megmutathatom a Raider Nation-nek, hogy mit tudok. Nagyon izgatott vagyok." - nyilatkozta a running back Taiwan Jones.

A következő napokban arra fognak törekedni, hogy tökéletesítsék az eddigi offseasonban gyakorolt játékokat és sémákat.

"Első alkalommal OTA módba kapcsoltunk, de akkor csak ismerkedtünk egymással. A második alkalommal már a védelmünk ellen játszottunk és rájöttünk hogy remek védelmünk van. De most már minden nehezebbé válik, ez a valóság. Ez a következő év kezdete." - nyilatkozta az offensive tackle Khalif Barnes.

A Raiders edzőtáborában elérkezett az idő, hogy a játékosok elvonuljanak a világ elől és csak a futballal foglalkozzanak.

"Távol kerülsz a családodtól és csak koncentrálsz. A csapattársaiddal és a bajtársiassággal foglalkozol. Ez elég kemény dolog."

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

(raiders.com, Fotó: Tony Gonzales)