New York Giants edzőtábor jelentés - Az első és a második nap

AZ ELSŐ NAP

Megkezdődött csapatunk edzőtábora Albany-ban. Az első nap összefoglalója következik. Terrell Thomas ismét az oldalvonal mellé került, a jó hír azonban, hogy a térdével semmi gond nincsen. A derekát húzta meg, ami visszatérő játékosoknál elég gyakori eset. Elmondása szerint nincs komolyabb baja, így vélhetően ma folytathatja munkáját.

Az első elkapás (természetesen) Victor Cruz nevéhez fűződik. Később viszont Michael Boley megtréfálta őt és Manninget elkapva utóbbi átadását. Rajta kívül Amukamara és Muasau is összehozott egy-egy interceptiont. A sérült Hakeem Nicks egyelőre csak kocogott. Chris Canty helyén Rocky Bernard volt a kezdő DT, míg Thomas helyét Michael Coe vette át. Ramses Barden kiválóan játszott (igaz ő a training camp során mindig) és a rookie Rueben Randle-nek is volt egy szép elkapása. Az első körös pick David Wilson pedig egyelőre a harmadik csapattal készült, az idő előrehaladtával azonban előrébb fog kerülni.

A MÁSODIK NAP

Tovább folytatódott a munka szombaton is az edzőtáborban. Jerrel Jernigan nagyot játszott és bejelentkezett a harmadik elkapó szerepéért. Kiváló gyorsaságot mutatott, amit eddig nem láthattunk tőle. Igaz erre alacsony termete miatt szüksége is van. Tom Coughlin is elégedett volt teljesítményével. Victor Cruz továbbra is közönségkedvenc, amit több remek játékkal, többek között egy oldalvonal melletti egykezes elkapással hálált meg.

Lawrence Tynes is bemutatkozott, de mivel az eső miatt a lacrosse pályán edzett a csapat, ezért csak a kerítés egy kijelölt részére tudta rúgni a labdát a kicker. Mindenki a szívéhez kapott, mikor Jason Pierre-Paul elesett az egyik szünetben. Levitték az oldalvonal mellé, azonban egyből vissza is tudott térni, egyetlen play-t sem kellett kihagynia. Justin Trattou kiválóan kezdett és mindent megtett azért, hogy ő legyen a negyedik defensive end a rosteren, de bokasérülést szenvedett. Egyelőre még nem tudni mi lesz vele, sérülése vélhetően nem súlyos.

Justin Tuck bemutatott egy szép játékot, a Henry Hynoski felé repülő átadást ütötte le könnyedén. A rookie Rueben Randle sem tétlenkedett és Prince Amukamara ellenében hozott össze egy remek átadást. David Wilson szintén jeleskedett az elkapásokban, ellenben az irányítótól kapott snapet kétszer is elejtette. Egyelőre nem ő a kedvenc újonc játékosom...

A szintén rookie Markus Kuhn is felírhat magának Tuck-hoz hasonlóan egy leütött passzt. Hogy a linebackerekről is szó essen, Mark Herzlich nevét kell megemlíteni, aki bravúrosan fogta meg David Carr átadását. A play-t egyébként megnézhetitek a csapat hivatalos oldalán található videók között.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog