Philadelphia Eagles edzőtábor jelentés - Július 28.

- Először a felkészülés során a teljes kontakt, ütközés engedélyezett volt az edzésen, melynek meg is lett az első áldozata. Bár azonnal tegyük hozzá, nem ütközés következtében, hanem egy sima drill során (2 elkapó vs 3 secondary játékos) sérült meg az elkapó Riley Cooper (WR). A pálya jobb szélén kapott el egy passzt Curtis Marsh (CB) mellett, jó magasra ugrott érte, majd el is kapta a labdát, majd amikor földre érkezett a labdát elejtette és elkezdte fájlalni nagyon a vállát. Kiderült, kulcscsontját törte el, melynek a felépülési ideje 6-10 hét várhatólag. Ha mondjuk 8 hét múlva lenne hadra fogható, akkor a szezon 2. hetétől lenne újra játékra kész. Azaz, óriási meglepetés lenne, ha a szezon nyitányán pályára tudna lépni. Mivel Cooper idén már edzett szervezett körülmények között a csapattal, így PuP listára nem kerülhet.

- Cooper mellett Jason Babin (DE) sérült még meg, a lába húzódott meg, reggel megy MRI vizsgálatra, de várhatólag semmi komoly gond nincs.

- Antonio Dixon (DT) hagyta el mellettük még az edzést idő előtt, begörcsölt többször is.

- Dominique Rodgers-Cromartie (CB) fantasztikus napot zárt: mindenhol ott volt, folyamatosan ütötte el a labdákat, Jeremy Maclin (WR) elől pedig egy mély passzt úgy szedett le, hogy az elkapó egy lépéssel már megverte őt.

A cikk folytatódik a Philly blog-on! Kattints ide!

Forrás:

Philadelphia Eagles Blog

philly.blog.hu