Pár hét kihagyás vár John Carlson-ra

John Carlson a Vikings idén igazolt rutinos TE-je, tegnap sérülést szenvedett az edzés során. Már biztos, hogy pár hétig pihen John Carlson, aki tegnap szenvedett térdsérülést a délutáni edzésen. A tegnapi délutáni edzés egyik játékában John-nak a keresztszalagja ficamodott ki. Mivel nem szakadt el, ezért nincs szükség műtétre, de meg kell várni még helyre áll magától, ez azonban több hétbe is beletelhet. Nem biztos, hogy az előszezon bármelyik meccsén pályára lép, így Rudolph előnyt élvezhet ebből a szempontból. Frazier elmondta, hogy elvégezték rajta az MRI vizsgálatokat, de még várják a pontos jelentést.

“Mivel nem szakadt el a szalag a lábába, így nincs szükség műtétre, ez meggyógyul magától. Csak ki kell várni míg felépül teljesen” – mondta Frazier.

Carlson aki a tavalyi szezont vállsérülés miatt volt kénytelen kihagyni, az idei holtidényben érkezett a csapathoz igen sok pénzért, ez többeket is felháborított, mivel annyira nem tartják jó játékosnak. Azonban a Vikings leigazolta és így, hogy Shiancoe-ra nem tartottak igényt (aki közben a New England Patriots csapatába igazolt), John Carlson-t szánták Kyle Rudolph mellé tight end-nek. Rudolph és Carlson mögött tight endnek ott van az idén a negyedik körben draftolt Rhett Ellison valamint a visszatérők, Mickey Shuler és Allen Reisner. Shuler egy sarok sérülés miatt jelenleg az NFI listán van és korlátozott edzésmunkát végez.

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary