Peterson a jövő héten visszatérhet

Adrian Peterson még tavaly decemberben sérült meg. Megműtötték, de ha jól megy a dolog a jövő héten visszatérhet az edzésekhez. A Minnesota Vikings futója, Adrian Peterson megesküszik, hogy ott lesz az idénynyitó mérkőzésen. Négy hét van hátra az első meccsig, de ő továbbra is PUP listán van, ez azonban változhat. Leslie Frazier szombaton a edzői stábbal és az trénerekkel egyeztetett arról, hogy Peterson-t a vasárnapi napon az aktív listára tegyék és hétfő megkezdhesse a felkészülést a csapat többi tagjával.

“Mindent meg fogunk vitatni. Megbeszéljük, hogy mi a következő lépés Peterson számára ezen a héten, hogy továbbra is PUP listán maradjon-e, vagy már edzhessen a csapattal.” – mondta Frazier.

Peterson különedzései miatt jelenleg Toby Gerhart az első számú futó a csapatnál. Gerhart szépen teljesített a péntek esti 49ers elleni mérkőzésen, ahol 5 futásból 31 yard-ot sikerült szereznie. A Vikings-nak nem az a célja, hogy mindjárt a mély vízbe bedobják Peterson-t hanem folyamatos terheléssel érjék el a legjobb eredményt.

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary