Minnesota Vikings edzőtábor jelentés - A 19. nap

Célegyenesbe ért az edzőtábor már csak szerdáig vannak a játékosok Mankato-ban. Ezen a héten véget ér az edzőtábor a Minnesota Vikings csapatának is. A három hét alatt sok minden kiderült, sok ember sérült le, valaki egész szezonra. Peterson visszatért a csapathoz és már velük edz, Blair Walsh fejlődik és biztató volt a teljesítmény mind az edzőtábor, mind múlt pénteki mérkőzésen. Előző hét pénteken 17-6 arányú vereséget szenvedtünk el a Candlestick Park-ban a 49ers vendégeként. Kicsit frusztráló, hogy TD- közelébe sem került a csapat a mérkőzés alkalmával. Mindössze Walsh 39 és 29 yardos field goalját tudjuk felmutatni az elmúlt meccsről.

A védelmünk futás ellen átjáróház volt, ez bizonyítja az is, hogy a hazaiak csereirányítója 78 yardos futásból szerzett TD-t. Frazier is elismerte, hogy ez nem így volt betervezve, de mégis megesett. Az offense falunk az első negyedet kivéve katasztrofális volt, sorra jöttek át a védők rajtunk. Igaz a harmadik csapat fala volt a pályán. A hétfői napon Peterson is a csapattal edzett, bár kontakt még nem volt, biztató futásokat láttunk már tőle.

A csapat leginkább a redzone szituációkat gyakorolta azon belül az első és gól szituációkat a 2 yardos vonalról. Az futások TD-t nem hoztak ám összejött egy fumble és pár yardos veszteség is. A passzoknál már kicsit eredményesebb volt az offense. Aromashodu tudott egy TD-t szerezni maguknak, de ennyi. Greg Childs kiesésével ő léphet főbb szerepbe bizonyos játékoknál. Ryan D’Imperio szerepe egyre nagyobb teret kap, hiszen tavaly még 12 meccsen lépett pályára, mint FB, idén erre a taktikára alapozva már akár egész idény alatt is számíthatunk rá. Mögötte csak Jerome Felton van és esetleg még Rhett Ellison, de utóbbi inkább TE-ként és futásblokkoló TE-ként fog részt vállalni az offense játékából.

Jared Allen és Harrison Smith az első csapattal edzett a hétfő tréningen.

Sérülésjelentés:

John Carlson térdsérülés miatt még nem edz.
Robert Blanton bár kisebb combhúzódással bajlódik újra edzett.
Demarcus Love vállsérülés miatt még nem edzett.
Jordan Todman bokasérülés miatt korlátozott munkát végzett hétfőn.
Letroy Guidon pénteken a meccsen sérült meg 1-2 hétig nem edz a csapattal.
Jeff Charleston fejsérülés miatt nem edzett.
Everson Griffen térde nincs egészen rendben, de edzett a csapattal.

A tizenkilencedik napról készült legjobb képeket ide kattintva megtekinthetitek a Vikings oldalán.

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary