Beharangozó: Rams - Seahawks

Két jól sikerült hazai mérkőzés, a Dallas Cowboys és a Green Bay Packers legyőzése után vasárnap hazai idő szerint 19 órától az 1-2-es mérleggel rendelkező, csoportrivális St. Louis Rams otthonában lép pályára csapatunk. A FK tippelők inkább vendég győzelmet várnak, mi is ebben bízunk. Nézzük miért. A Rams 120,7 yardos meccsenkénti átlagot és 5 TD-t engedett a leginkább nem a futásról híres Detroit, Washington, Chicago hármasnak.

Ha hozzávesszük, hogy Lynch neve mellé eddig 278 futott yardot és két TD-t könyveltek a három egymás elleni meccsen mindenki számára világos lehet, hogy ez lehet a siker egyik kulcsa. Vagy azért mert valóban jól fog menni a futás, vagy azért mert annyira rákoncentrál a kosok védőegysége a futásra, hogy lehetősége lesz Wilsonnak és az elkapóknak is villantania valami komolyabbat és javítani az eddigi 127,7 yardos meccsenkénti passzolt átlagon.

FUTÁS

A Rams 120,7 yardos meccsenkénti átlagot és 5 TD-t engedett a leginkább nem a futásról híres Detroit, Washington, Chicago hármasnak.Ha hozzávesszük, hogy Lynch neve mellé eddig 278 futott yardot és két TD-t könyveltek a három egymás elleni meccsen mindenki számára világos lehet, hogy ez lehet a siker egyik kulcsa.

Vagy azért mert valóban jól fog menni a futás, vagy azért mert annyira rákoncentrál a kosok védőegysége a futásra, hogy lehetősége lesz Wilsonnak és az elkapóknak is villantania valami komolyabbat és javítani az eddigi 127,7 yardos meccsenkénti passzolt átlagon.

DEFENCE! DEFENCE!

Chris Clemonséknak újabb nagy napja lehet, Clem az elmúlt két szezonban 6,5 sacket ért el Bradford ellen. A Rams támadófala erre a szezonra sem javult fel, a múlt héten hatszor értek oda Bradford nyakára, összesen már tizenkettőnél tartanak. A dolgukat nem könnyíti meg az sem, hogy a védelmünk igen acélos futás ellen. A most éppen sérüléssel bajlódó Steven Jacksont a rookie Daryl Richardson próbálja pótolni. Vajon Irvinnek is sikerül bizonyítania az első körös helyét? :)

Ami miatt agódhatunk...

Russell Okung eddig bekapott sack és sérülés nélkül úszta meg a DeMarcus Ware és Clay Matthews elleni küzdelmet. Most Chris Long következik.

A Rams passz elleni védekezése  igen jó, az eddig három mérkőzésen 2 passzolt TD-t engedett és bár a yardok tekintetében ennyire nem állnak jól (238 yardos átlag) a szerzett 5 interception mindenképpen elgondolkoztató. Kulcs lehet, hogy Wilson mennyire vigyáz a labdára.

bejegyzesseahawksbanner.jpg

Forrás:

Seattle Seahawks Hungary