Kevin Boss-t sérültlistára tettet a Chiefs

Nagyon rossz hír a Kansas City Chiefs szurkolói számára, hogy a csapat sérültlistára tette a tight end Kevin Boss-t. Még nem biztos, hogy véget ért számára a szezon hiszen a mostani szezontól létezik egy új sérültlista.

Aki ezen a listán szerepel még visszatérhetnek november elején. Az, hogy visszatérhet-e még az idén arról viszont megoszlanak a vélemények. A tight end egy 29 yardos elkapást követően szenvedett agyrázkódást a második játékhéten, a Buffalo Bills elleni mérkőzésen.

Kiesésével borul a Chiefs két tight endes felállása, amelyben pont a sérülésből visszatérő Tony Moeaki mellett szerepelt. Boss okos igazolás volt a Chiefs számára, hiszen olcsón megszereztek egy jó játékost. Boss múltjában viszont több agyrázkódás is volt, így valószínűleg véget is ért számára a szezon. És ha még tovább tekintünk előre a jövőbe akkor a következő szezonja is kérdésessé vállt. A visszatérő agyrázkódások miatt nem biztos, hogy a Chiefs megkockáztatja, hogy Boss-al a soraiban vág neki a következő szezonnak.

(nfl.com, Fotó: zimbio.com)