Beharangozó: Seahawks - Patriots

A hatodik héten a New England Patriots csapata látogat a CenturyLink Fieldre. (Tom Brady először lép pályára a stadionban.) Mindkét csapat 3-2-es mérleggel várja az összecsapást. Az érdekességet ezúttal az szolgáltatja, hogy a Patriots támadósora 31,6 szerzett pontos átlaggal (439,4 yard/meccs) rendelkezik, míg a Hawks 10,8 engedett ponttal (258,6 yard/meccs) az idei szezonban, így a meccset "netszerte" mindenki a legjobb támadósor és a legjobb védelem összecsapásának könyveli el. Félidőben Cortez Kennedy 96-os mezét "nyugdíjazzuk" - mi más pozitívra számíthatunk? - szubjektív véleményem:

Ebben a szezonban már hozzászoktam a szoros, izgalmas meccsekhez, a védelmünk kevés pontot enged, a támadósor és az edzői stáb pedig igyekszik pihentetni őket. Lynch odateszi magát meccsről-meccsre, Turbin jól helyettesíti és Leon Washington is jól be-be segít. Michael Robinson játékáról kevés szó esik, de a fal mellé ki lehetne emelni az ő munkáját is. A futások összességében jók.

Egyetlen probléma az, hogy minden ellenfelünk erre számít. A Play action működhetne, de valamiért nem élünk vele jól, ugyanígy a TE passzokból is lehetne több, mert ligaszerte az egyik legjobb TE páros van nálunk.

Az elkapósorunk sem gyenge Sidney Rice mellé Golden Tate is odaér lassan, Doug Baldwin és Braylon Edwards sem rossz. Irányító poszton Wilsonnak ideje villantani valamit, mert PC bizalmára még úgy érzem nem szolgált rá. Remélem, ez ezen a héten történik meg. Mikor máskor?

Úgy érzem, szoros meccs lesz ismét, de a kötelező tökéletes védőmunka és futás mellett igazán Wilson egy-két hosszan eleresztett passzában, valamint Rice és Edwards TD elkapásaiban bízom.

Igyekszünk összehozni egy közös meccsnézést a Pats rajongókkal, reméljük összejön és mi örülhetünk a végén!

bejegyzesseahawksbanner.jpg

Forrás:

Seattle Seahawks Hungary