Hayward vagy Watson?

Miután Quincy Black az inaktív sérültek listájára került, a csapat Markus White-ot (DE) hívta fel az aktív rosterek közé. White a szezon nagy részét a gyakorló csapatban töltötte, leszámítva egy mérkőzést, a Redskins ellen ugyanis pályára léphetett. Egész jó játékosnak mondható passz siettetésben, de sack-et nem sikerült még gyűjtenie, mondjuk lehetőséget sem igazán kapott még rá valljuk meg őszintén.

White-ot még tavaly draftolta a Washington Redskins, a hatodik körben, de csak két mérkőzésen kapott náluk lehetőséget, és nem valószínű, hogy nálunk is sokkal több időt fog a pályán tölteni, hacsak nem a speciális egységben.

Quincy Black-et valószínűleg Adam Hayward fogja vasárnap helyettesíteni, bár többen úgy gondolják, hogy Dekoda Watson jobb választás lenne. Nézzük a dolog jó oldalát, jelenleg legalább tudunk válogatni ami a helyettesítőket illeti. Bár Hayward tapasztaltabb játékos mint Watson, egyvalami mégis Watson mellett szól, az pedig nem mellékesen a passzsiettetés lenne, amire nagyon nagy szüksége van a csapatnak, hisz jelenleg nem igazán működik. Lényegesen gyorsabb játékos Hayward-nál. Szóba jöhetne még az újonc linebacker Najee Goode, de reméljük ezen egy percig nem gondolkozik a csapat. Egy meccsen kapott eddig idén lehetőséget, de nem domborított túl nagyot.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu