Lavonte David és Dekoda Watson a hónap legjobb játékosai!

Úgy néz ki ebben a szezonban a Buccaneers játékosai halmozzák a havi elismeréseket, leginkább újoncaink. Míg október hónapban ugye Doug Martin (RB) lett a hónap legjobb újonc játékosa, addig most novemberben Lavonte David (OLB)tudhatja magáénak ezt a címet, egész pontosan a hónap legjobb védő újoncáét.És egy másik játékosunk is elismerésben részesült. Dekoda Watson (LB) lett a hónap legjobb speciális egység játékosa.

Lavonte David 47 szerelést tudhat magáénak erre a hónapra, ebből 5 tackle for loss, és nem mellékesen már első évében meghatározó alakja lett a Bucs védelmének, többek közt neki köszönhetjük, hogy liga elsők vagyunk a futó játékok ellen. Talán az "öregebb" Bucs szurkolók akár már egy Derrick Brooks-ot is felfedezni vélhetnek benne. Ő játszott hasonló játékot. De egy biztos, nagyon erős játékost nyertünk személyében, és valószínűleg még sokáig a Bucs védelmének egy alappillére lesz.

Mindeközben egy másik linebackerünk is kiérdemelte a hónap játékosa elismerést ő a november legjobb speciális egység játékosa címet kapta. Dekoda Watsonról van szó, ő már a harmadik profi évét húzza, és korábban csalódás volt a csapatnak, aféle pass rusher-ként számítottunk rá, de nem teljesítette a hozzá fűzött reményeket, ezért majd egész karrierjét a speciális egységben töltötte, és Quincy Black sérülése után sem kapott lehetőséget, mint kezdő játékos. Sebességének viszont igenis nagy hasznát veszi a special team. Semmi nem mutatja ezt jobban, mint egy blokkolt punt, és egy kikényszerített fumble november hónapban, melyeket nem mellékesen TD-ra vissza is hordtak, így ki is érdemelte ezt az elismerést.

Az a bizonyos blokkolt punt Dekoda Watsontól.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu