A Buccaneersé a 13. választás a drafton

A csapat 7-9-es mérleggel zárta az idei szezont, és jelen pillanatban az összes alapszakasz mérkőzés véget ért, így elmondhatjuk, hogy a Buccaneers a jövő évi drafton a 13. választási lehetőséget kapta meg az első körben.

Most már szinte biztosra vehetjük, hogy irányítót nem fogunk húzni. (Nem is igazán van minőségi a jövő évi drafton.) Viszont a passz elleni védelmünket erősíteni kell és valószínűleg ezt is fogjuk tenni. Bár négy csapat végzett velünk együtt hasonló 7-9-es mérleggel, de ilyenkor a jövő évi sorsolás matematikai erőssége határozza meg a sorrendet. (Magyarán megnézik azon csapatok mérlegét, akikkel játszania kell érintet mérlegű csapatoknak jövőre, összeadják, és ez határozza meg a sorrendet.) Így tehát a San Diego Chargers és a Miami Dolphins tudhatja magáénak a tizenegyedik és tizenkettedik választási lehetőséget, utána következünk mi, végül pedig a Carolina Panthersé és a New Orleans Saints-é lesz a tizennegyedik és tizenötödik választás.

Ez azt jelenti, hogy a második körben miénk a 12. választási lehetőség, a harmadik körben a 11. választási lehetőség, a negyedik körben a 15. választási lehetőség, az ötödik körben a 14. választási lehetőség, a hatodik körben a 13. választási lehetőség, és a hetedik körben a 12. választási lehetőség. Ezen felül pedig még megkapjuk a New England Patriots negyedik körös választási lehetőségét ami valahova a 25.-32. lehetőség közé fog esni. Ennek oka ugye az, hogy idén elcseréltük velük Aqib Talib-ot erre a választási lehetőségre.

És íme a jövő évi áldozataink, mert hogy korábban kérdeztétek. Az AFC east és az NFC west. Az alsó két hely, a velünk azonos helyen végzett csapatokat jelöli, adott divíziókban.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu