Adrian Peterson lett az MVP és az Év legjobb támadójátékosa

Peterson számára az MVP most már nem csak azt fogja jelenteni, hogy Minnesota Vikings Player.

Tegnap este New Orleans városában idén második alkalommal osztották ki az NFL legrangosabb díjait.

Már a rendezvény előtt nyílt titok volt, hogy igazából két játékos verseng az MVP címért, aki nem más mint a Minnesota Vikings-ban játszó Adrian Peterson és a Denver Broncos-t erősítő Peyton Manning. A címért folytatott harcban csak egy kérdés volt, hogy kié is lesz.

50 szavazó döntő többsége Adrian Peterson (Minnesota Vikings) mellett voksolt és ezzel a Minnesota Vikings futója megkapta a legnagyobb elismerést, amit az NFL-ben egy játékos kaphat. Ő lett az MVP.

Az eredmény ismeretében nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a legjobb helyre került a cím, hiszen Peterson nem kis éven van túl.

Egy éve szinte még járni sem tudott, de komoly és kitartó unkával visszaküzdötte magát a csúcsra. 2097 yarddal, 12 TD-vel a legeredményesebb futónak mondhatta magát a szezon végén. Igaz, hogy 9 yarddal az abszolút rekord mögött maradt, de saját bevallása szerint jövőre eléri.

Mindamellett, hogy ő lett a legértékesebb játékos idén, egy másik címet is besöpört. Ő lett az év legjobb támadó játékosa is. Ebben sem tudunk kivetnivalót találni.

Peterson tehát már nagyon sok elismerést tudhat a vitrinjében és kitudja, jövőre talán már az a gyémánttal kirakott gyűrű is ott díszeleghet a díjak között.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com