A Rams 10 nap után elküldte Titus Young-ot

Nem tartott sokáig Titus Young pályafutása a St. Louis Rams csapatánál. A Rams pénteken bejelentette, hogy megválik a 10 napja szerződtetett wide receivertől. Young-ot csak két hete küldte a Detroit Lions és a Rams volt az egyetlen játékos aki jelentkezett a játékosért.

A 23 éves Titus Young-ot a 2011-es Draft második körében választotta ki a Lions. A Lions-tól való elküldésének fő oka, hogy viselkedési problémák voltak vele kapcsolatban. Az egyik tavalyi offseason edzésen megütötte csapattársát Louis Delmas-t. Kétéves pályafutása során 26 mérkőzésen lépett pályára, 990 elkapot yardot és 10 touchdownt szerzett.

"Úgy éreztük, hogy jelenlegi helyzetünkben nem ez a legmegfelelőbb megoldás. Titus-t egy kivételes fiatal játékosnak ismertük és ami Detroitban történt azt kitűnően dokumentálva van a média által. Négy öt napot töltöttünk vele együtt. Az interjúzási procedúra végére úgy döntöttünk, hogy számunkra az a legjobb ha más utat választunk." - nyilatkozta Jeff Fisher a St. Louis Rams vezetőedzője.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com, cinesport.stltoday.com)