DeMarcus Ware szerződését átstruktúrálta a Cowboys

A linebacker DeMarcus Ware szerződését átstruktúrálta a Dallas Cowboys és ezzel a lépéssel 4 millió dollárnyi szabad helyhez jutott a fizetési sapkában. Ez csak az első lépés volt, hiszen a Cowboysnak összesen 20 millió dollárnyi helyet kell felszabadítani.

Az új szerződés részleteit nem hozták nyilvánosságra, csak találgatni tudnak az NFL szakértői is. Albert Breer előzetes állítása szerint további éveket adhatnak hozzá Ware szerződéséhez, de most inkább az tűnik valószínűleg, hogy marad az eredeti időtartam és a linebackert 2015-ig köti szerződés a Cowboyshoz.

A következő nagy lépést az irányító Tony Romo szerződésének átstruktúrálása jelentené. Romo 16.8 millió dollárt foglal el a 2013-as fizetési sapkából, ezt mindenképpen csökkenteni kellene, de Jerry Jones tulajdonos kitért a válasz elől amikor az irányítójáról kérdezték.

Elég sok változtatásra lehet számítani a Cowboys háza táján. A napokban átstruktúrálhatják az offensive tackle Doug Free, a cornerback Brandon Carr (időközben már meg is történt), a guard Nate Livings, a tartalék irányító Kyle Orton, a defensive back Orlando Scandrick, a wide receiver Miles Austin és a tight end Jason Witten szerződését is.

(nfl.com, Fotó: silverandbluereport.com)