Roy Millerrel sem sikerül megegyeznie a Buccaneersnek

A Tampa Bay Times szerint, Roy Millerrel (DT) sem egyezett meg a csapat szerződésének meghosszabbításáról. Az idén szabad ügynökké vált defensive tackle nem elégedett annak a szerződésnek a feltételeivel, amit a Buccaneers felajánlott neki.

Miller leginkább csak középső töltelékként szerepelt tavaly a védőfalban. Az rejtély, hogy Roy Miller az idén bemutatott nulla darab sackjével és négy éves pályafutásának legrosszabb teljesítményével milyen szerződést szeretne, de az teljesen egyértelmű, hogy pass rushernek teljesen alkalmatlan,  és e téren semmi hasznát nem veszi a Buccaneers. Egész karrierje során 3 sackre futotta a belső falembertől, és ezek közül egyik sem az elmúlt két évben. A futás elleni védelemből ő is kivette a részét, és a Football Outsider statisztikái szerint a védelem hívott játékainak 46%-ban kapott szerepet. Egy szó mint száz, egy pass rush-ra alkalmatlan töltelék nose tackle, nem kap nagy szerződést akkor sem, ha szeretne. (Jobb esetben.)

Igazság szerint Roy Miller nem tűnik nagy veszteségnek távozása esetén, hisz a kissé idősebb Gary Gibson remekül helyettesítette őt amikor nem lépett Miller pályára. A Bucs valószínűleg könnyen megoldja ezt a problémát, de még mindig benne van a pakliban az is, hogy Miller nagy duzzogva ugyan, de elfogadja a számára felajánlott szerződést.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu